Ma reggel nyitott újra a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő. A vírushelyzetben hozott kényszerű járványügyi intézkedések miatt fél évig volt zárva a létesítmény. Május 8-tól a védettségi igazolvánnyal rendelkezők ismét látogathatják a fürdőt. 

 

-Hirdetés-

Mint arról korábban már beszámoltunk, a kényszerű leállást kihasználva több olyan felújítást is elvégeztek, amit a nyitvatartási idő mellett szinte lehetetlen lett volna és az éves karbantartásra szolgáló leállási időszakok sem voltak elegendőek. Többek között megújultak a belső terek, teljesen felújították az öltözőszekrényeket és a szaunavilágba is új hideg vizes dézsát szereltek fel. A fejlesztéseknek köszönhetően a belső terekben újszerű állapotokkal találkozhatnak a vendégek. 

Várakozásainknak megfelelően, jól sikerült a mai nap. Már korán reggel 8 órakor sorban állás volt a kasszánál. Déli 12 óráig 150 fő érkezett a fürdőbe, de később a délutáni órákban is jöttek még vendégek. Szerencsére zökkenőmentesen alakult a nap, semmi probléma nem volt. Ugyan voltak olyanok, akik nem védettségi igazolvánnyal érkeztek, csak orvosi igazolással. Őket nem tudtuk beengedni. Nagyon betartjuk a szabályokat. Arra kérjük kedves vendégeinket, hogy ők is tegyenek így – mesélte Simon Gábor, a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő vezetője. 

A fürdő vezetősége már most kér minden fürdőbe látogatót, hogy a védettségi igazolványt mindenképpen hozzák magukkal, ugyanis enélkül senkit sem fognak beengedni, hiszen komoly pénzbüntetéssel kell számolnia annak, aki nem tartja be az előírásokat. A fürdő dolgozói betartják a rendeletet és kizárólag azok a külföldi vendégek mehetnek csak be, akiket a külügyminiszter úr már megemlített, hogy beutazhat az országba. Mindez a Magyar Közlönybe már meg is jelent. A maszk viselése a fürdőben nem lesz kötelező. A szabályok betartását a hatóságok is ellenőrizni fogják. A fürdő nyitvatartási rendje a megszokott módon  (H-P: 8:00-20:00) alakul. A belépőjegyek árai sem változtak. 

 

Képek: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS