A Kiskőrösi Önkéntes Tűzoltóknak már több, mint 60 esetben kellett beavatkozniuk ebben az évben tűzeseteknél és műszaki mentéseknél.

 
Az esetszámok jelentős részét a tavaszi avarégetés tette ki, amikor is volt olyan nap, hogy 6 esetben is vonulnunk kellett. Az avarégetések nagy része a közút melletti területeken történik, s az égetés során keletkező füst nagy mértékben korlátozza a látási viszonyokat, ami növeli a balesetveszélyt is. Kérjük, hogy ilyen esetekben közlekedjenek óvatosan, elkerülve ezzel további veszélyhelyzetek kialakulását, hiszen “mindenkit hazavárnak”.
Az egyesület tagjai a tűzoltó munkát önkéntesen végzik, s a vonulásokhoz szükséges pénzügyi forrásokat az egyesület pályázati forrásból, vállalkozói és lakossági támogatásból biztosítja – meséli Jancsovics Zsolt
 
Az egyesület továbbra is várja az SZJA 1% felajánlásokat és támogatásokat, melyet a technikai felszerelések fejlesztésére kívánnak fordítani.
Jövőbeli terveik között szerepel a garázskapuk cseréje, az épült homlokzatának és tetőzetének felújítása, melyhez még nem állnak rendelkezésre teljes mértékben az anyagi források.
 
Felajánlásaikat a továbbiakban is szívesen fogadják:
 
SZJA 1% / Adószám: 18365696-1-03
Bankszámlaszámuk:
Kiskőrös Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület
12062003-00157824-00100000
 
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS