A rendőr ne ijesztő eleme legyen a közlekedésnek! Ez a célja annak a rajzpályázatnak, amelyet Így közlekedtek ti! – címmel hirdetett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr – főkapitányság. A Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában három diák ért el helyezést. Csak a címet kapták meg a gyerekek, a megvalósításban szabad kezet kaptak.

Kapcsolódó cikk
Gyermekrajzok sokasága díszíti Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központ ablakait
Gyermekrajzok sokasága díszíti Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központ ablakait
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címen,...
-Hirdetés-

Baltás Adrienn  c.r.zászlós, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának titkára nyújtotta át a nyereményét Gábornyik Mirának, Szarka Reginának és Szabó Alexandrának.

Gábornyik Mira Bella, 4.b
(Felkészítő tanár: Kvacskáné Kiss Mária)

“Azért készítettem ezt a rajzot, hogy az emberek elgondolkodjanak a közlekedésről és figyelmeztessem őket, hogy vigyázzanak egymásra!”

Gábornyik Mira Bella (Felkészítő tanára: Kvacskáné Kiss Mária)

Szarka Regina 6.a osztályos tanuló:
(Felkészítő tanár: Gmoser György)

„Két rendőr volt a rajzomon. Az egyikük megállít egy autót, a másik pedig felszedi az útra gurult labdát és közben vigasztalja a fiút, aki elvesztette a labdát. Úgy gondoltam ki a rajzot, hogy mit csinálhatnak a rendőrök az utcán.”

Szarka Regina (Felkészítő tanára: Gmoser György) 

Szabó Alexandra 7.c osztályos tanuló
(Felkészítő tanár: Gmoser György)

„Én azért pályáztam, mert érdekelt a téma. Egy utcarészletet jelenítettem meg rendőrökkel és autókkal.”

Szabó Alexandra (Felkészítő tanár: Gmoser György)

A pályázatban résztvevők:

Szabó Alexandra (7.c), Gmoser György, Szarka Regina (6.a), Baltás Adrienn, Gábornyik Mira Bella (4.b), Kvacskáné Kiss Mária

A szervezők a közlekedésbiztonságra és a rendőri jelenlét fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet ezzel, és a hasonló pályázatokkal.

MEGOSZTÁS