A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is, a labdarúgó bajnokságok végeztével szezonzáró összejövetelt tartott a Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület. Az eseményre június 14-én, az egyesület iskolai sportkomplexumában került sor az edzők, a fiatal labdarúgók és a gyermekek hozzátartozóinak részvételével.

Az eseményről a klub elnöke, Csesznegi Lajos elmondta, hogy a program során a budapesti Némó Sportnak köszönhetően vizi focira és csocsózásra volt lehetősége a gyermekeknek, valamint a Fazekas Ugrálóvár is színvonalasabbá tette az összejövetelt. A szülők-gyermekek focimérkőzések nagy csatákat hoztak, és a sok mozgás után Tóth István „Csitta” grill ételeit fogyaszthatták el a jelenlévők.
A nap során a különböző korosztályos csapatok edzői, az éves sportmunka elismeréseként a legjobban teljesítő fiatalokat emléktárgy jutalomban részesítették.

A gyerekek remekül érezték magukat az eseményen
  • U6-7-es korosztály – Takács Gyula edző: Lehoczki Gábor.
  • U8-9-es korosztály – Bischoff Ádám edző: Eiler Zente, Jákob Noel.
  • U10-11-es korosztály – Udvarhelyi Attila edző: Ritter Bence, Eiler Dániel.
  • U12-13-as korosztály – Juhász László edző: Hachbold Gergő, Frank Gergő.
Készülnek a grill ételek a résztvevők számára
Bejelntésre került, hogy a továbbiakban már nem dolgozik edzőként a klubnál Bischoff Ádám, akinek a sokéves munkáját Csesznegi Lajos egy emléktárgy átadásával köszönte meg.
-Hirdetés-

Az egyesület elnöke a szülőknek elmondta, hogy két éve dolgoznak össze a Soltvadkerti TE csapatával, akiknek több korosztályban is biztosították az utánpótlás csapatokat, és a továbbiakban nagy valószínűséggel az útjaik különválnak.
Beszédében az elnök megköszönte a szülők segítségét, akik megfelelő hátteret biztosítottak a gyermekek sportolásához és kérte őket, hogy a továbbiakban is támogassák a gyermekeiket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS