Június 14-ét, a tanév utolsó előtti napját a diákok az iskola különböző pontjain, izgalmas feladatokkal, előadásokkal töltötték. A felsős diákok napját Gmoserné Valenczi Zsuzsanna, a diákönkormányzat segítő pedagógusa, az alsós diákokét Szenohradszkiné Kákonyi Gabriella, az alsós munkaközösség vezetője szervezte és a bonyolította le a többi pedagógus segítségével.

Balról Gmoserné Valenczi Zsuzsanna, a DÖK segítő pedagógusa
Balról Szenohradszkiné Kákonyi Gabriella, az alsós munkaközösség vezetője
-Hirdetés-

Az alsósok az udvari műfüves pályán, az ötödik és hatodik évfolyam pedig a tornateremben – forgószínpadszerűen – sorversenyen vett részt a testnevelő pedagógusok vezényletével.

A hetedik és nyolcadik évfolyam a városi sportpályán, a szabadidőparkban vagy budapesti osztálykiránduláson pihente ki a tanév fáradalmait.

Aktív pihenés…

A fentieken kívül az udvaron tartott bemutatót Szentgyörgyi Alajos ezüst koszorús mester kiképző a Kiskőrösi Kutyaiskola tanulóival és gazdáikkal. A felelős kutyatartással kapcsolatban tartott előadást, majd az alapvető engedelmességi feladatokkal ismertették meg a nézőket. A bemutató végén a diákok meg is simogathatták a kutyusokat.

A Fazekas Légvár Giga Mancsőrjárat ugrálóvárára is hosszú-hosszú sorok vártak a diákok napján.

Kutyifa Anikó Zuri című ifjúsági regényének interaktív bemutatóját hallgatták meg az ötödikes és hatodikos diákok, és pedagógusaik. Ezalatt az iskolaudvaron a hagyományos zsibvásárt tartották meg.

A nap zárásaként a diákok és a pedagógusok focimeccseken mérték össze a tudásukat. Külön a lányok, és külön a fiúk. Az izgalmas mérkőzéseken minimum olyan jó volt a hangulat, mint a nagy szurkolói sátrakban.

Kimerülten, de élményekkel telve köszöntek el egymástól a gyerekek, hogy másnap már a vakáció utolsó betűjét írhassák fel a táblákra.

A képeket a pedagógusok, Valach Norbert, és a cikk szerzője készítették.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (101 db kép)
MEGOSZTÁS