2021. június 16-ától (szerdától) az alábbi menetrendi változások lépnek életbe a Volánbuszoknál Kiskőrösön és térségében.

5219 Kecskemét – Soltvadkert – Kecel – Baja 

A munkanapokon 5:50-kor Bajáról Kecskemétre induló járat Nemesnádudvar, Községháza megállóhely betéréssel közlekedik. 

-Hirdetés-

A 12:30-kor Kecskemétről Bajára induló járat Nemesnádudvar, Községháza megállóhely betéréssel közlekedik. 

5226 Kecskemét – Izsák – Kiskőrös – Baja 

A 13:55-kor Bajáról Kecskemétre induló járat Nemesnádudvar, Községháza megállóhely betéréssel közlekedik, valamint megáll Sükösd, Mártírok útja, Daráló utca, Víziszárnyas telep megállóhelyeken. 

5315 Baja – Császártöltés 

Munkanapokon 5:35-kor Bajáról Császártöltésre induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutási lehetőség Császártöltésre biztosított marad a Bajáról 15 perccel később, 5:50-kor Kecskemétre közlekedő járattal.  

Munkaszüneti napok kivételével naponta 13:50-kor Bajáról Nemesnádudvarra induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutási lehetőség Nemesnádudvarra biztosított marad a Bajáról 5 perccel később, 13:55-kor Kecskemétre közlekedő járattal. 

Munkanapokon 6:45-kor Császártöltésről Bajára induló járat a továbbiakban nem közlekedik. Az eljutási lehetőség Császártöltésről biztosított marad az 5 perccel korábban, 6:40-kor Pécsre közlekedő járattal. A Hajósi pincéktől Bajára az utazási lehetőséget a Kalocsáról munkanapokon 6:15-kor Hajóson át Bajára induló új járat biztosítja. 

Munkanapokon és szabadnapokon 14:35-kor Nemesnádudvarról Bajára induló járat a továbbiakban nem közlekednek. Az eljutási lehetőség Nemesnádudvarról biztosított marad 15 perccel korábban, a Kecskemétről 12:30-kor Bajára induló járattal. 

5316 Baja – Császártöltés – Hajós – Kalocsa 

Munkanapokon 8:10-kor Bajáról Hajóson át Kalocsára új járat közlekedik.  

Forrás, kiemelt kép: volanbusz.hu

MEGOSZTÁS