A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő üzemeltetője a Kőrösszolg Nonprofit Kft. két éve kezdett bele a fürdőhöz kapcsolódó arculat megújításába. Elsőként egy új logót készítettek, amely az arculati megújulás alapja volt. Az információs táblákat és egyéb tájékoztató elemeket már lecserélték.

Schäffer Tamás, a Kőrösszolg ügyvezető igazgatója elmondta, hogy szerették volna egy divatosabb, a korszellemnek jobban megfelelő arculati elemmel is gazdagítani a fürdőt. Ezek szintén tartalmazzák azokat a motívumokat, amik már a logóban is megjelennek. Alapvetően több célt szolgálnak az arculati elemek. Roll-uppon, médiafalon, kitelepülésnél is alkalmazható pulton és cápauszony strandzászlón köszönnek vissza az új motívumok. Az arculati elemekkel akár más település rendezvényein, vagy turisztikai témájú eseményeken is fel tudják hívni a figyelmet a kiskőrösi fürdőre. Ha nincs külső megjelenés, akkor a strandzászlókkal és a roll-uppokkal a fürdő területén nyomatékosítják azt, hogy új arculata van az intézménynek. Ez egy cég életében elengedhetetlen.

-Hirdetés-

Ezek identitást adnak egy intézménynek, tette hozzá Schäffer Tamás. Kell egy „arc”, amihez a beltartalmakat köthetik a vendég. A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben nagyon sok élménnyel gazdagodhat az, aki ellátogat oda. Sok szolgáltatást vehetnek igénybe a látogatók szép, tiszta és rendezett környezetben. Városunk egy igazán kiemelkedő intézménye a fürdő.

Kapcsolódó cikk
Folyamatosan nő a látogatószám a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Folyamatosan nő a látogatószám a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Beköszöntött az igazi nyári strandidő, az elmúlt hét több napján is hőségriadót rendeltek el. Egyre többen választják kikapcsolódásként a nyári...
Nem csak az új marketingelemek azok, amivel tavaly óta találkozhatnak a fürdőzők. A János Vitéz Látogatóközpont üzemeltetésében lévő strandcikkeket forgalmazó faház is újra várja a strandolókat. Naponta 10-18 óra között nyitva lévő árusítóhely kínálatában többféle termék is megtalálható.

Tóth Anett, a János Vitéz Látogatóközpont intézményvezetője elmondta, hogy elsősorban strandcikkekkel készültek a helyszín miatt. Vannak úszószemüvegek, karúszók, homokozó szettek, tengeri plüssállatok. Ezeken kívül a turistákra is gondolva, van hűtő mágnes, bögrék és egyéb Kiskőrös témájú ajándéktárgyak.

Az elmúlt hetek tapasztalatai azt mutatják, hogy leginkább a karúszókat, úszógumikat keresik a vendégek, de a város logójával ellátott ajándéktárgyakat is szívesen vásárolják. Mint elmondta, a jövőben tovább bővítik a kínálatot, hiszen többen szeretnének naptejet és úszást segítő eszközöket is vásárolni.   

Képek: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS