A Petőfi Sándor Művelődési Központ kezdeményezéseként 2017-ben volt utoljára szabadtéri színház Kiskőrösön. Idén július 18-án vasárnap, 20 órai kezdettel a Tökéletes szerelem előadást tekinthetik meg az érdeklődők. A szervezők gondoskodtak mindenről, a szünetben lehetőség lesz a büfében frissítők vásárlására is. A Buch Tibor által rendezett darabban olyan neves művészek szerepelnek, mint a Jászai Mari-díjas Gregor Bernadett, Göth Péter, Szabó Noémi, Szász Katalin és Czakó Ádám.

Szabadi-Maglódi Kitti, a Petőfi Sándor Művelődési Központ igazgatója elmondta, hogy a Petőfi térre tervezik a szabadtéri színházat. Bíznak abban, hogy az időjárás is kegyes lesz, és kedvez majd a kinti kikapcsolódásnak.

-Hirdetés-

Szeretnénk egy kicsit megszínesíteni azoknak a helyieknek a szabadidejét, hétvégéjét, akik régen voltak már színházban, vagy nem szeretnének elutazni más településre a szórakozáshoz, tette hozzá az igazgató.

A Négy Arc Produkció két felvonásos zenés-vígjátéka igazi szövevényes előadás, ami egy színház igazgató kálváriáját mutatja be. Mit meg nem tesz egy színházigazgató a pénzügyi támogatásért? Hogyan mutat be a színháza egy operett előadást, ha nincs primadonnája, bonvivánja, tánckara, sőt énekes színésze sem? Vagy az is lehet, hogy van, csak nem tud róla? Sőt… lehet, hogy egy szórakoztató, megható, fergeteges zenés előadás születik? És ahogy az lenni szokott, mindeközben szerelemek szövődnek, titkok derülnek ki, és a végén minden félreértés megoldódik.

A művelődési központ munkatársai remélik, hogy a lehető legtöbb érdeklődőhöz eljut az esemény híre, megtelik a nézőtér, és újra találkozhatunk a színházi évadokat rendszeresen látogató nézőkkel is.

Minél többen látogatnak el színházi előadásunkra, mi annál jobban örülünk, hiszen azzal visszaigazolást kapunk arról, hogy egy igazán szórakoztató programot sikerült létrehozzunk Kiskőrös főterén – mondta bizakodva Szabadi-Maglódi Kitti.

A férőhelyek száma korlátos, így kérik a színházkedvelőket, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat a 20/2266-443-as telefonszámon, hogy jegyeket tudjanak biztosítani számukra. Jegyek már megvásárolhatók a művelődési házban.

Az újabb kormányrendelet értelmében a program védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

 

Kiemelt kép: jegy.hu

MEGOSZTÁS