Július 18-án vasárnap a Rónaszéki Fürdőben ingyenes programok várták az oda látogatókat, melyek a Dél-Alföldi fürdőkben szervezett programsorozat részeként valósultak meg.

Az EFOP 1.8.6-17-2017-00035, „A lakosság fizikai aktivitásának növelése a szabadidősport révén” című pályázat főszervezője a Szegedi Rekreációs Sportclub, melynek szakmai vezetője dr. Győri Ferenc.
A szervezés lebonyolításában nagy szerepet vállaltak a Szegedi Tudományegyetem Testnevelési és Sporttudományi Intézményének oktatói, hallgatói.

-Hirdetés-

Dr. Győri Ferenc elmondta, hogy az Intézet szívügye a fizikai aktivitás népszerűsítése és a mozgás örömének bemutatása.

A helyszínen lehetőség nyílt ingyenes testösszetétel- és vérnyomásmérésre, illetve mozgással kapcsolatos kérdőív kitöltésére, melyek adatait tudományos szempontok szerint feldolgozzák, az eredményeket pedig konferenciákon publikálják.

Népszerű program volt az úgynevezett „aquafittness” , ahol speciális matracokon -a vízen- mozgathatták át izmaikat a résztvevők.
A kisgyerekek körében a legkedveltebb a Szegedi Judoclub két versenyzőjének bemutatója volt, ahová szívesen várták a bátor, judozni vágyó kicsiket.

A főszervező mesélt még pályázatuk más programjairól, mint például a Fitt Família vagy a munkahelyi mozgásórák.

A program szlogenje a „Tehetsz érte!” mindenki számára jelzi, hogy rajtunk múlik, hogyan óvjuk legnagyobb kincsünket, az egészségünket. Ebben voltak segítségünkre a Stramm-Fürdő szervezői.

Kapcsolódó cikk
Népszerű volt a STRAMM-FÜRDŐ rendezvény a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Népszerű volt a STRAMM-FÜRDŐ rendezvény a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Aki június 20-án ellátogatott a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőbe, ingyenesen vehetett részt a STRAMM-FÜRDŐ rendezvény programjain.  Az egészség érték, személyes és egyben...

Írta, képek: Németh Hanga, Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő facebook-oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS