A zenei és pihenős programok mellett látványos elemekkel is szolgált a IV. Cabrio és Roadster találkozó, valamint autókiállítás Izsákon az elmúlt hétvégén, július 16. és 18. között. Bár egyre elterjedtebb a lehajtható, vagy leszerelhető tetejű autó hazánkban, azért még mindig felkapjuk a fejünket, ha meglátunk egy-egy ilyen járművet.

Igazi cabrios élményekben és látványban lehetett része a Kajla Off-Road Tanyára kilátogató vendégeknek

Fertig József szervező elmondta, hogy több hetes előkészületek előzték meg az idei Cabrio találkozót, amire nagyon komoly feladatokat tűztek ki célul. Kiépítettünk egy Party Arénát, külön-külön egyedi sátrakat állítottunk fel, hogy legyen, ami alá be lehessen húzódni akár a napsütés, akár az eső elől.
Mindenképpen szerettük volna az izsáki vállalkozókat és Izsák várost népszerűsíteni, amit már évek óta a Georallye-val meg is teszünk, de most rekord számú támogatást értünk el.

-Hirdetés-

A péntek esténk komoly viharba ütközött, de szombat reggelre elvonult az eső és azt lehet mondani, hogy minden feladatot, minden vetélkedőt hiánytalanul meg tudtunk tartani.

Minden vetélkedőre sok jelentkező volt, amit komolyan is vettek és ügyesen, kitartóan versenyeztek. Jutalmuk az izsáki vállalkozók felajánlásából összeállított ajándékcsomagok voltak.
Hagyomány a Cabrios felvonulás a városban, amin nagy létszámban vettek részt, és igen csak látványos volt a hosszú kocsisor, ahogy kígyózott Izsák utcáin.

Cabrios felvonulás Izsákon

Ami az esti bulizást illeti, idén is Retro Discoval várta a közönséget Dj Major Péter, aki az egész hétvége kihangosításáért és háttér zenéjéért felelt. Már pénteken az eső ellenére is látszott, hogy jó a hangulat, a kitartóbbak reggelig mulattak.

Szombaton az esti Partyt CarWas Gina szexi Cabrio mosó bemutatójával kezdtük, majd két Dj fellépőnk is volt, Dj Szecsei és Newik személyében.

Dj Szecsei, Fertig József – Kajla – és Newik. A két Dj fellépése a Kajla Gumi Izsák támogatásának köszönhető

Vasárnap reggel újabb égi áldásban volt részünk, de ez már nem befolyásolta a vidáman a sátrukat összepakoló és útnak induló vendégeinket.

Összefoglalva azt mondhatom, hogy az időjárás beleszólása mellett egy pontosan, jól levezetett találkozóról beszélhetünk, ami igazán jól sikerült!
Itt is szeretném megköszönni mindenkinek a felajánlásokat és a segítségét!

Ami a jövőt illeti nem állunk meg, már most elkezdünk készülődni a jövő évi találkozóra, amit 2022. július 8-10-re tetvezünk! – számolt be a hétvégén történtekről Fertig József szervező.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
MEGOSZTÁS