A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC labdarúgó csapata háromhetes nyári szünetet követően, a július 19-el kezdődő héten kezdte meg a felkészülését az új bajnoki szezonra. Az együttes edzői stábjában és játékoskeretében több változás is történt.

-Hirdetés-

A csapatról Dulai János, a klub elnöke elmondta, hogy a nyáron voltak távozók és érkezők is az együttesnél és az edző személyében eldőlt, hogy Füleki Antal irányítja a csapatot a továbbiakban. Nem folytatja pályafutását Kiskőrösön az új szezonban Pintyi Roland, Juhász László és Ámann Márk. Leigazolták erősítésként Kecskemétről Szedmák Rolandot, Soltvadkertről Pekker Rolandot, visszatért a kiskőrösi első csapathoz Kovács Balázs és a felnőttekkel készül a fiatal kapus, Pszota Csongor is. Az elképzelések között szerepel, hogy az utánpótlás gárdák tehetséges és szorgalmas játékosai közül a továbbiakban majd többen is látogassák az első csapat edzéseit és a fiatalok felkészülési, valamint tétmérkőzéseken is pályára léphessenek.

Balról: Kovács Balázs, Pszota Csongor, Szedmák Roland, Pekker Roland

A felnőtt csapatnál Füleki Antal munkáját pályaedzőként segíti Kovács László és Mokrickij Viktor. Az edzői stáb is kialakult, ami a következőképpen fog működni a következő szezonban: kapusedző – Kovács László, gyúró – Szekeres Péter, U7 – Pásztor Gyula, U8 és U9 – Sinkó Dorián és Bárány Mihály, U10 és U11 – Biácsi Gábor és Makó Zsolt, az U13, U14 és U16 – Kovács József, Agócs Zoltán és Szlovák László.

A technikai vezető Somlyai Péter, a sportigazgató Füleki Antal, a sportszakmai vezető Sinkó Dorián, a szervezésben és egyéb dolgokban segítő személyek pedig a továbbiakban is Weiszhaupt János, valamint Miklós Ferenc lesznek.

A gárda a nyár során felkészülési mérkőzést játszik a Kecskeméti LC és a Kiskunhalasi FC csapatival, majd az első tétmérkőzését a Magyar Kupa országos főtábláján vívja, amikor augusztus 7-én (szombat) 16:30 órai kezdettel a tavalyi évben az NB III-ban 9. helyen végzett Dabas együttesét látják vendégül hazai környezetben.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS