A Gyöngyhajú lány balladája, a musicalek alfája és omegája érkezik Kiskőrösre, 2021. szeptember 26-án. Vasárnap este fél kilenckor ugyanis a város főterén ismét fellép az ExperiDance tánctársult. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger csendül majd fel. A bemutatóra már jegyeket is lehet vásárolni.

Tóth Anett, a János Vitéz Látogatóközpont intézményvezetője elmondta, hogy személyesen a János Vitéz Látogatóközpontban és a Petőfi Sándor Művelődési Központban lehet megvásárolni a jegyeket. Emellett online jegyvásárlásra is van lehetőség a https://kiskorosturizmus.hu/jegy/ oldalon. Azt javaslom, hogy az online jegyvásárlási lehetőséggel is bátran éljenek az érdeklődők, tette hozzá Tóth Anett.

-Hirdetés-

A weboldalon az ülőhelyek kiválasztása fülre kattintva lehet megvásárolni az elővételes jegyeket szeptember 19-ig, 6.500 forintért. Az online vásárolt jegyeket kinyomtatott formában kell majd a helyszínen bemutatni. Szeptember 19-e után 7.500 forintba fog kerülni a jegy, amit majd az esemény előtt, a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Az esemény időpontjában érvényes járványügyi szabályok betartása mellett kerül majd megrendezésre az előadás, emelte ki Tóth Anett, aki azt javasolta, hogy mindenki figyelje a közösségi médiában megtalálható esemény oldalát, ahol az aktuális információkról tájékoztatják majd a nézőket.

A társulat elhozza a színpadra a Gyöngyhajú lány balladája című musicalt, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit. Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes. Az előadás során olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány…

 

Forrás: Kiskőrös TV, tbgprod.hu
Képek, videók: tbgprod.hu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS