A megyei III. osztályban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata felkészülési mérkőzést játszott augusztus 18-án a Kaskantyúi FSE gárdája ellen. A Kiskőrösön lejátszott mérkőzés 8 gólt hozott és 4-4-es döntetlennel zárult.

A kiskőrösi Polyák Gergely (kék mezben a labdával) két gólt szerzett

Az első félidőt követően a kiskőrösiek vezettek 3-1-re, majd a második játékrészben már 4-1-re is, de a hajrában a kaskantyúiak három találatot is szerezve 4-4-re kiegyenlítettek. A hazai gólokat a két alkalommal eredményes Polyák Gergely, Csóka Efraim, valamint Somlyai Péter szerezte, a vendégeknél a duplázó Farkas Dávid mellett Varga Szabolcs és Supka Alexander volt eredményes.

-Hirdetés-

 

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:

-Ma olyan játékosok szerepeltek a védelmünk szélén, akik korábban még soha nem játszottak ilyen poszton. Erre azért volt szükség, mert több játékosunk hiányzott a csapatból a mai napon. A mérkőzést szakmailag nem szeretném értékelni, mert most nem az eredmény, hanem a játék volt a fontos. Ez a találkozó egy edzésnél mindenképpen többet ért, különösen annak fényében, hogy a nyár során a bajnoki rajt előtt másik felkészülési mérkőzést nem játszottunk. A csapat számára szerdai napokon volt heti egy edzés a nyáron, ami mellett voltak, akik egyéni futásokkal készültek még. A játékoskeretből Sárdi János távozott Kaskantyúra, de rajta kívül mindenki maradt. Leigazoltuk Csóka Efraimot és a klub ifjúsági csapatától érkezett hozzánk Lengyel Dominik. Azt beszéltük meg a fiúkkal az öltözőben, hogy az új szezonban minden mérkőzést nagyon komolyan veszünk és meg szeretnénk nyerni, így a célunk a korábbi évekhez hasonlóan a dobogós helyek valamelyikének elérése.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-A bajnoki rajt előtt ez volt a negyedik felkészülési mérkőzésünk és látni, hogy fokozatosan javul a csapat teljesítménye. A mai mérkőzésről még hiányzott néhány alapemberünk, de már azt próbáltuk játszani, amit a bajnoki mérkőzéseken szeretnénk. Voltak biztató jelek és nagyon örülök, hogy 1-4-ről is fel tudtunk állni a jó erőkből álló Kiskőrös ellen. Azt látni kell, hogy nekünk nem az ilyen nagyon erős csapatokkal kell felvennünk a versenyt, de szeretnénk olyan eredményeket elérni, amivel a legjobb tíz csapaton belül tudunk végezni a bajnokságban.

MEGOSZTÁS