A legutóbbi testületi ülés óta két fontos beruházás is megvalósulni látszik a kiskőrösi 7-es körzetben, tájékoztatott Szedmák Tamás alpolgármester a szeptember 22-i képviselő-testületi ülésen. Ilyen beruházás a Széles út aszfaltozása, vagy éppen az Izsáki úti kerékpárút kivitelezése.

A Széles út műszaki átadása már megtörtént, és a lakók illetve a mezőgazdasággal foglalkozók már birtokba is vették a fejlesztést. Az izsáki úti kerékpárút kivitelezése is a vége felé közeledik, azonban még vannak hátra kisebb munkálatok, mondta Szedmák Tamás, alpolgármester, a 7-es választókerület önkormányzati képviselője. Annak ellenére, hogy még mindig munkaterület, a kerékpárosok már birtokba vették az új fejlesztést.

Szedmák Tamás alpolgármester: „A városvezetés törekedni fog arra, hogy ezeket a csomópontokat átvizsgálják, és kiderítsék, hogyan lehet azokat még biztonságosabbá tenni.”
-Hirdetés-

Azonban kialakultak az izsáki kerékpárútnak olyan szakaszai, kereszteződései (főleg a Széles útnál), ahol a kivitelező a beláthatóságon még javítani fog. Az alpolgármester elmondta, hogy több helyen már láthatóak kisebb koccanásoknak a nyomai, ezért a városvezetés törekedni fog arra, hogy ezeket a csomópontokat átvizsgálják, és kiderítsék, hogyan lehet azokat még biztonságosabbá tenni.

„Kérem a kerékpárosokat és a gépjárművezetőket, hogy legyenek figyelemmel egymásra, éskellő előretekintéssel közelítsék meg az érintett csomópontokat” – hívta fel a figyelmet Szedmák Tamás alpolgármester.

MEGOSZTÁS