Az U7-es és az U9-es korosztályok részére rendezett október 3-án Bozsik tornát a Kiskőrösi LC a Városi Sporttelepen. Az eseményre 12 település fiatal labdarúgói érkeztek, akik az előzetes felmérések után két csoportban küzdöttek meg egymással.

Az eseménynek idén ősszel már második alkalommal adott otthont Kiskőrös, melyre az együttesek Bugacról, Dunapatajról, Hartáról, Kerekegyházáról, Soltvadkertről, Szalkszentmártonról (két csapat), Akasztóról, Izsákról, Kiskőrösről, Soltról és Kunszentmiklósról érkeztek. A délelőtt folyamán 9 órától, majd 10:45 órától 6-6 csapat lépett pályára, két korosztályban.

A kiskőrösi U9-es csapat
-Hirdetés-

Nagy létszámú utánpótlás labdarúgó tornán összesen, mintegy 130 gyermek szerepelt a különböző csapatokban. Meg kell említeni, hogy a Kiskőrösi LC „C” kategóriás körzetközpont lett az idei szezontól, így a korábbi 4-5 csapattal szemben most már jóval nagyobb tornákat rendezhetnek meg.

Az U7-es és az U9-es gárdákat is több pályával várták a szervezők, így nagyobb pihenőidő nélkül, folyamatosak voltak a mérkőzések. Az előírások szerint az U7-es fiataloknál 40 perc, az U9-es gárdáknál pedig 60 perc tiszta játékidőt kell biztosítani a labdarúgóknak. A mérkőzések 8-10 percesek voltak és körforgásszerűen találkoztak mindig más ellenféllel a csapatok.

A kiskőrösi U7-es csapat
A kiskőrösi fiatalok az U7-es korosztályban Pásztor Gyula, az U9-es korosztályban pedig Sinkó Dorián edző irányításával léptek pályára.

A torna zárásaként a legjobban teljesítő labdarúgók oklevél elismerést vehettek át, és minden játékos csokoládét kapott.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (118 db kép)
MEGOSZTÁS