Október 21-én, Tatán tartotta éves közgyűlését a Helyi Televíziók Országos Egyesülete. A szakmai konferencián a résztvevők a műsorgyártás aktualitásait tárgyalták meg, valamint a Helyi Érték Díj átadását követően új tagfelvételről is döntöttek. Az eseményen a Kiskőrös Televíziót Katusné Dávid Edit a Kunság-Média Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Juhász Csenge a Kiskőrös Televízió főszerkesztője képviselte. A megjelent tagok előtt az ügyvezető ismertette a televízió működését, valamint a jövőre vonatkozó terveket.
A bemutatkozás után a jelenlevők egyhangúlag megszavazták, hogy tagjaik közé a Kiskőrös Televíziót is felvegyék. A televíziónak HTOE tagként az egyesületen keresztül a jövőben lehetősége nyílik jogi és gazdasági tanácsadókkal való együttműködésre, országos és térségi szakmai továbbképzéseken való részvételre és más helyi televíziókkal való szoros együttműködésre.
Ezúton is köszönjük a tagfelvételhez szükséges ajánlást a Kecskemét, valamint a Halas Televíziónak! – írja a Kiskőrös TV közösségi oldalán. 
 
 

 
Forrás: KiskőrösTV 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS