Egy orvosi rendelőből érkezett segítségkérő telefon a rendőrségre 2021. szeptember 24-én délelőtt. A szolgálatban lévő járőrt azonnal riasztották, aki a rendelőben már csak az ijedt sértetteket és tanúkat találta. A jelenlévők elmondták, hogy egy helyi lakos tért be a rendelőbe a szokásos gyógyszereit felíratni, ám az egyikről kiderült, hogy az egyik receptet nem kaphatja meg, csak a következő hónapban. A 40 éves férfi ekkor őrjöngeni kezdett: először megfenyegette a megrettent asszisztenst, majd dühösen rárontott az éppen beteget vizsgáló orvosra, akivel szintén kiabált, fenyegetőzött. A doktor felszólítására végül távozott az épületből az elégedetlenségét meglehetősen udvariatlan módon kifejező páciens.  

-Hirdetés-

A nyomozók a férfit előállították és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták.

Az ügyben a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal adták át az ügyészség részére.

 

Forrás: police.hu 
Kiemelt kép: illusztráció (https://abcug.hu/) 

MEGOSZTÁS
Írta: vira