Pék Heni
ismét nagyot álmodott. A pedagógiai asszisztens a tavalyi gigantikus adventi mesekönyv után idén egy hatalmas puzzle-lel lepte meg a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának diákjait. A 2,8×4 méteres óriási kép egy meghitt családi karácsonyt ábrázol. Egy olyan otthonban, ahol együtt vannak felnőttek, gyerekek, nagyszülők, de még a házi kedvencek is. Furcsa ezt leírni, de ma ez sajnos nem magától értetődő.

Kapcsolódó cikk
Szívmelengető karácsonyi mese kel életre egy különleges adventi naptárban
Szívmelengető karácsonyi mese kel életre egy különleges adventi naptárban
Óriási könyv fogadja december elsejétől a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának kisdiákjait az alsós aulában. Az adventi kalendáriumként működő alkotás...
Pék Heni pedagógiai asszisztens, a hatalmas puzzle megálmodója, és elkészítője
A puzzle 24 darabból áll. 9 darabot Heni feltett előre. Az alsó tagozaton 12 osztály van, az utolsó három darabot pedig a teremszépségverseny első három helyezettje teheti majd a helyére.
-Hirdetés-

A kirakó egy-egy darabját minden osztály számára egy kincsesláda rejti, melyet számzáras lakat őriz. Ennek kinyitásához egy feladatot kell megoldani, melynek nehézsége évfolyamonként eltér. Minden nap egy rész kerül fel a táblára, Heni erről előre egyeztet az osztályfőnökökkel, akik közül többen részt vettek az előkészületekben is.

Mikulás napján az 1.b osztály nyitotta ki a ládát, és tette fel a maga darabját a táblára Néző Sándorné Zsuzsa néni vezetésével.

1.b osztály

Heni 3 hónap alatt készítette el az óriási puzzle-t, mely teljesen a saját ötlete, a feladatok összeállításában kikérte a tanítók véleményét is. A kép zsírkrétával és pasztellel készült. Tavaly országos hírű lett Heni hatalmas adventi mesekönyve, az idei alkotás is megérdemli a széles nyilvánosságot.

Köszönjük Heni ezt az újabb csodát, mellyel ismét különlegessé tetted a várakozás napjait! 

Írta, képek: KEVI Petőfi Sándor Általános Iskola

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira