Ebben az évben lefogyok tíz kilót. Vagy legalább ötöt. Vagy kettőt. Na mindegy, az se rossz, ha nem hízok. Bár ez a krémes annyira finom. Senki se eszi meg, most dobjam ki?!

Ebben az évben hetente háromszor elmegyek futni. Vagy edzőterembe. Vagy nyomok napi egyszer két perc planket. De takarított már valaki egy/kettő/három vagy több gyerek után? Az is sport, nem? Hát persze, hogy az! Na ugye, kérem szépen!

Ebben az évben minden másnap kiürítem a szennyeskosarat. Vagy harmadnap. Na mindegy, az se rossz, ha mindenkinek minden nap jut tiszta fehérnemű. És az mennyire menő már, ha senki sem a szárítóról veszi le!

A kép forrása: trendotthon.hu
-Hirdetés-

Ebben az évben minden héten vasalok. Vagy kéthetente. Vagy legalább a fehér ingeket ünnepi műsorok előtt. Á, gyerek! Úgyis összegyűri, mielőtt a suliba ér. Szóval, ezen nem is kell aggódnom.

Idén nem fogok kiabálni a gyerekeimmel. Vagy csak akkor, ha valami veszélyes dolgot tesznek. De akkor is csak egy icipicit, épphogy felemelem a hangom. Na idefigyelj, öcskös, ha még egyszer meglátom, hogy a legók nem a dézsában vannak, amikor nem játszol velük, nem állok jót magamért! De komolyan, most azonnal összeszeded őket! Megértetted? Mindenki kiabál néha, ugye? Légyszi, mondjátok, hogy igen!

A kép forrása: pixabay.com/trimkaaijvanger

Ebben az évben forrón fogom meginni a kávét. Arra a tíz percre  nem áll meg a világ nélkülem. Ennyi nekem is jár! Jaj, szívem, úgy megégeted magad! Pisilnod kell? Gyere gyorsan leülünk a WC-re! Hogy mondod, drágám? Nem tudod, hogy mi az a forgatónyomaték? Azt mondjuk, konkrétan én se, de hozd ide a fizikakönyved! Mit mondasz, szívem, lecsót ennél vacsorára? Jól van, az végülis gyorsan elkészül. Persze, hogy olvasok egy kis Ruminit, kincsem! Este nyolc van? Nem iszom meg ezt a kávét, akkor nem tudok aludni. Csak vicceltem, bármikor tudok aludni. A jegeskávé pedig igenis finom. Aki mást mond, az nem anya.

A kép forrása: Katya_Ershova

Idén a szeretteimre és magamra figyelek. Nem olvasom a kommentszekciókat. Ha elalszok az esti film közben, vagy arra ébredek, hogy a szemüvegem menetet vágott az orromon, mert a könyvem kiesett a kezemből, nem bosszankodom. Mert minden ellenkező híresztelés ellenére, az én napom is huszonnégy órából áll. Aki mást állít, emberesen leteremtem. Ja, nem. Mert fentebb megfogadtam, hogy nem kiabálok. Hát, ennyit a fogadalmakról! Boldog új évet!

A kiemelt kép: pixabay.com/hassan_muhamad

MEGOSZTÁS