Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett – írja a https://bacs.katasztrofavedelem.hu

-Hirdetés-

Egy családi ház kéményében a lerakódott korom égett Kecelen, a Bem József utcában, kedd délelőtt. A keceli önkormányzati tűzoltók a kéményből az izzó, parázsló részeket eltávolították, a kéményseprőt értesítették.

Kapcsolódó cikk
A Bács-Kiskun megyei kéményseprés 2022. évi társasházi sormunkaterve
A Bács-Kiskun megyei kéményseprés 2022. évi társasházi sormunkaterve
A korábbi évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve elkészítette és elérhetővé tette az idei évi társasházi sormunkatervét, amely megyékre lebontva...

Árokba hajtott és az oldalára borult egy raklapokat szállító kisteherautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalon, Kecskemét közelében, kedd délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Lesodródott az útról, majd fának csapódott, és az úttest mellet lévő árokban az oldalára borult egy kamion az 5312-es úton Drágszél közelében, kedd délután. A balesetben a jármű vezetője megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A kalocsai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, majd átadták a területet a rendőrségnek.

Két személygépkocsi ütközött össze Nemesnádudvaron, a Petőfi utcában, kedd este. A balesetben ketten megsérültek. Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt a műszaki mentést végző bajai hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki az autóból, majd átadták a mentőknek. 

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Forrás: https://bacs.katasztrofavedelem.hu
Kiemelt kép: illusztráció 

 

MEGOSZTÁS
Írta: vira