A téli szünetet követően a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságot fél szezon után vezető Kiskőrösi LC január 14-én megkezdte a felkészülését a tavaszi szezonra. Az együttes labdarúgóit az öltözőben Füleki Antal edző köszöntötte és néhány mondatban vázolta a csapat előtt álló feladatokat.

-Hirdetés-

A szakvezető elmondta, hogy a munkáját pályaedzőként és kapusedzőként Kovács László fogja segíteni, a csapat gyúrója Szekeres Péter lesz a továbbiakban is, de ott lesz mellettük segítőként Miklós Ferenc és Weihaupt János is. A klub vezetése úgy döntött, hogy a játékoskeretben a télen nem tervez semmilyen változtatást és az állandóságra törekedve szeretnék együtt tartani a csapatot. Nagyon szűk a keret, de hosszútávra szeretnének csapatot építeni, ezért a helyi ifjúsági játékosok beépítése a cél. A keret tagjai közül van érdeklődés Tóth Ákos iránt, aki Balatonfüreden vesz részt próbajátékon, valamint Paunovic Marko a szabadkai szerb első osztályú klubtól kapott ajánlatot, hogy negyedik számú kapusként számítanának rá.

Az edző a többhetes téli szünetben arra hívta fel a játékosok figyelmét, hogy lehetőség szerint heti néhány alkalommal fussanak hosszabb távokat lassú iramban és ne álljanak le teljesen a mozgással. A csapatból többen játszottak a helyi rendezésű Szilveszter Kupán is, így játékban tudtak maradni.

Kapcsolódó cikk
A Sráczok csapata nyerte a kiskőrösi Szilveszter Kupát
A Sráczok csapata nyerte a kiskőrösi Szilveszter Kupát
A Kiskőrösi Városi Sportcsarnokban az ünnepi időszakban aktív sportélet zajlott 2021. december 27-29 között. 2021. december 30-án pedig megrendezésre került...

Jelenleg 19 játékos alkotja a felnőtt csapat keretét és új igazolást nem terveznek. Megemlítette, hogy ebben a keretben benne van Mokrickij Viktor, Rácz Dominik és Madácsi Gábor is, akik sajnos különböző okok miatt nem tudnak teljesértékű munkát végezni a csapattal. Az őszi szezon végére több játékos is sérüléssel bajlódott, akik mostanra meggyógyultak és együtt készülnek a többiekkel. A felkészülés programja szerint az edzések kedden, szerdán és pénteken lesznek, amely a bajnoki rajtig kiegészül egy szombati edzőmérkőzéssel. A felkészülési találkozók során a gárda a tervek szerint megmérkőzik majd a Kiskunmajsa, a Kiskunhalas, a Borota és a Soltvadkert csapataival.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS