Melyik szülő ne várná, hogy meghallja az adó-visszatérítés átutalását jelző sms-értesítés hangját? Az egyszeri támogatásnak hála több százezer magyar háztartás kalkulál a pluszbevétellel, amelynek minden forintja jó helyre kerülhet – tervezzünk akár felújítással, akár gyermekeinkkel kapcsolatos ráfordítással.
Így részesülhetnek az szja-visszatérítésből a gyerekek

Az adó-visszatérítésből olyan kiadásokat is megengedhetünk, amelyekre korábban nem tudtunk félretenni. Bizonyára sokan gondolkodnak nyelvtanfolyamban, magántanárokban, esetleg új számítógép beszerzésén, tehát olyasmikben, amelyekkel segíthetik a gyermeküket a felzárkóztatásban vagy a későbbi tanulmányok megalapozásában. Érdemes már most a nyárra gondolni, amikor nemcsak gyermekfelügyeletről kell gondoskodnia a szülőknek, de ezzel együtt a fejlesztés kérdését is megoldottnak tekinthetik. Hogyan? Egy kiváló táborral például.

A Maslow-piramis csúcsa
-Hirdetés-

Egy jó nyári tábor nemcsak az alapvető szükségleteket elégíti ki, de jóval túlmutat ezeken: élményeket, barátokat ad, ahol támogatják a kreativitást és elismerik a fejlődést. A különböző korosztályba tartozó és érdeklődési körrel rendelkező gyerekek mind megférnek a PEOPLE TEAM kecskeméti táborkomplexumában. A PT eddig mintegy 22 ezer diák vakációját tette teljessé, akik az ország (sőt a világ) bármely pontjáról érkezhettek. Elfogadás, szabadság, élményközpontú tanulás – ezeket gyakorolják a PT-ben részt vevő fiatalok. 2022-ben ismét három turnust indítanak, júliusban és augusztusban tehát három hetet is hasznosan tölthetnek el az iskolai szünidőből a PT-be jelentkező 7–17 évesek.

Milyen táborok várják az általános és középiskolásokat?

Az alábbi tematikus nyári táborok indulnak idén Kecskeméten: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor. Mindegyik szekció kis létszámú (5–10 fős) csoportokban valósul meg, reggeltől kora délutánig tartó tematikus foglalkozással, amelyek a gyakorlati tudást helyezik előtérbe. Délutánonként és esténként workshopok, csúszdaparkozás, múzeumlátogatás, sportolás, csapatversenyek és koncertek színesítik a programkínálatot. A fiatal oktatók és a táborozásból épphogy kinőtt segítők (ún. mókusok) mellett szó sincs generációs különbségről és drákói szigorról. A gyerekek játszva tanulnak, croissant-t reggelizhetnek és pizzát vacsorázhatnak, és igény szerint a táborban alhatnak, ha nem napközis, hanem ottalvós nyári táborként jelentkeznek a PT-be.

Február 15. ezért is nagy nap

Február 15-én éjfélkor nyílik meg a regisztrációs lehetőség a 2022-es PT-táborokra a PEOPLE TEAM honlapján – nem véletlenül ismerős a dátum, ugyanis ez a nap az adó-visszatérítések átutalásának a határideje. Gondolkodjon előre, beszélje meg gyermekével, melyik szekció érdekli, és foglalja le előre a megfelelő turnust!

Élménybeszámolókért és sok-sok képért kattintson a legjobbtaborok.hu oldalára. Vigyázat: a táborozási kedv ragadós.

MEGOSZTÁS
Írta: vira