A Kiskőrösi LC keretein belül 243 labdarúgó sportol, akik közül 211-en aktív versenyzők és 32 egyéb edzésre járó. A felnőtt csapatok a megyei I. és III. osztályban, az utánpótlás gárdák pedig a megyei és országos korosztályos bajnokságokban szerepelnek.

A klub az U7-es korosztálytól kezdődően 16 csapatot működtet, melyek mindegyike elkezdte a téli felkészülését január közepétől. Az egyesület alelnöke Somlyai Péter elmondta, hogy a legfiatalabbak az U7-es korosztályban játszanak Pásztor Gyula edző vezetésével. Itt 15 kisgyermek jár rendszeresen edzésekre, akik folyamatos résztvevői a Bozsik fesztiváloknak, és az egyéb tornáknak.
Az U9-es korosztályban a Bem iskolások szakmai munkájáért Bárány Mihály, a Petőfi iskolásoknál pedig Sinkó Dorián felel. Ebben a korosztályban 34-en látogatják az edzéseket, akik a Bozsik fesztiválokon és egyéb tornákon vesznek részt.
Az U11-es korosztályban is két csapata van a klubnak, mely edzéseit 27-en látogatják. Itt a Bem iskolások Biácsi Gábor, a Petőfi iskolások pedig Makó Zsolt edző vezetésével szerepelnek a Bozsik fesztiválokon és az egyéb tornákon.
Az U13-as korosztályban szintén két csapatot működtet a klub 18 fővel. Ebben a korosztályban a Bem iskolások edzője Agócs Zoltán, a Petőfi iskolás fiatalokkal pedig Kovács József foglalkozik. Az együttes az országos régiós bajnokságban szerepel.
Az U14-es csapat a regionális országos bajnokságban szerepel Szlovák László edző irányításával. A csapatot 15-en alkotják, akik a heti két edzés mellett, hétvégenként bajnoki mérkőzéseken lépnek pályára.
Az U15-ös korosztályban lány csapata van az egyesületnek, amelyet 9 fiatal alkot. A gárda megyei korosztályos bajnokságban szerepel Sinkó Dorián edző vezetésével.
Az U16-os csapatot 16 játékos alkotja, melynél a szakmai munkát Bárány Mihály edző irányítja. Az együttes heti két edzéssel készül a megyei korosztályos bajnoki küzdelmekre.
Az U19-es csapat (ifjúságiak) 16 fővel kezdte meg a téli felkészülést Mokrickij Viktor edző irányításával. A gárda a megyei korosztályos bajnokságban szerepel heti két edzéssel.

A Kiskőrösi LC megyei I. osztályú felnőtt férfi csapata február 17-e után 6 hónapot követően játszhat újra hazai mérkőzéseket
A megyei I. osztályú férfi felnőtt csapat kerete 20 fős, mely Füleki Antal edzői vezetésével kezdte el a táli felkészülését.
-Hirdetés-

A gárda vezeti a megyei bajnokságot az őszi szezon után, és a tavaszi fordulókra heti három edzéssel, valamint több felkészülési mérkőzés lejátszásával próbálnak minél jobb formába kerülni.
A megyei I. osztályban szereplő női felnőtt csapat 16 fős kerettel kezdte el a téli felkészülését. Az együttes Makó Zsolt edző irányításával heti két gyakorlással készül a tavaszi bajnoki rajtra.
A megyei III. osztályban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata edzői teendőit a továbbiakban is Rácz János látja el. Az együttes 25 fős kerettel rendelkezik, mely tagjai heti egy edzéssel készülnek a bajnokság második felére.

A klub alelnöke megemlítette, hogy a tél folyamán az élőfüves labdarúgó pályáknál elvégzik a karbantartó munkálatokat és a tápanyag-utánpótlásra is odafigyelnek, hogy a tavaszi bajnoki rajtra minél jobb minőségű játéktéren folyhassanak majd a küzdelmek.

Tájékoztatásként elmondta, hogy a tavalyi hazai Magyar Kupa mérkőzés után történtek miatti 6 hónapos pályabezárás büntető tétele február 17-én jár le. Ez annyit jelent, hogy a március elején induló tavaszi szezonban esedékes hazai rendezésű bajnoki mérkőzéseknek már a kiskőrösi pálya adhat otthont, és február 17-e után szeretnének több hazai felkészülési mérkőzést is lejátszani.

Kapcsolódó cikk
FRISS| Pályabezárást és egymillió forintos büntetést kapott a Kiskőrösi LC
FRISS| Pályabezárást és egymillió forintos büntetést kapott a Kiskőrösi LC
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) augusztus 12-i ülésén tárgyalta a Kiskőrösi LC-Dabas-Gyón MOL Magyar Kupa mérkőzés lefújását követő történéseket, amikor...
MEGOSZTÁS