Írta: vira

A Kiskőrös Városért Alapítvány két kiskőrösi vállalkozó kezdeményezésére, pénzadományok gyűjtésére hívja fel a kiskőrösiek figyelmét, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban dolgozók munkájának elismerésére. 

Az elmúlt időszakban a covid miatt nagyon nagy teher hárult az egészségügyi dolgozókra. Örömmel vettük a civil kezdeményezést is. Két helyi vállalkozó keresett meg minket azzal, hogy ők ebben segítenének és a kezdő támogatást biztosítanák rajtunk keresztül a dolgozók részére. Úgy gondoltuk, hogy ez egy olyan cél, ami mellé mi is szeretnénk odaállni, hiszen az elmúlt időszakban szinte minden kiskőrösi család érintett volt sajnos ebben a helyzetben. A vállalkozókon kívül megszólítjuk a magánszemélyeket is – mesélte dr. Ba Mariann, kuratóriumi elnök. 

Az adományokat az alapítvány bankszámlaszámára: 11732057-20009245 várják, utaláskor pedig a közleménybe: “A covid osztályon dolgozóknak” kifejezést kell feltüntetni. 

-Hirdetés-

Az alapítvány emellett más kezdeményezésekhez is csatlakozik az elkövetkezendő időszakban. 

Márciusban mi is csatlakozunk a Petőfi 200 Emlékév kiskőrösi megnyitójához. Szeretnénk ebben aktívan részt venni. Ez egy hosszabb, két napos rendezvénysorozat lesz városunkban. Áprilisban, terveink szerint egy kórustalálkozónak a leszervezésében, illetve megvalósításában fogunk segíteni. Régebben hagyomány volt az Adventi Kórustalálkozó, azonban az utóbbi két évben pont a covid miatt nem került megrendezésre. Ezért úgy gondoltuk, hogy ezzel a tavaszi kezdeményezéssel ezt az űrt pótolnánk be. Természetesen készülünk a gyereknapra is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy foglalkozzunk a gyerekekkel is, hiszen ők a jövő. Így május 29-re színes programkínálattal készülünk – tette hozzá dr. Ba Mariann. 

Kapcsolódó cikk
Eredményes évet zár a Kiskőrös Városért Alapítvány
Eredményes évet zár a Kiskőrös Városért Alapítvány
Közel két évtizede, 1991 óta működik városunkban a Kiskőrös Városért Alapítvány, amelynek létrehozásával az alapítók Kiskőrös támogatását, fejlesztését tűzték ki...

Forrás: Kiskőrös TV 
Kiemelt kép: VIRA.HU archív fotó 

MEGOSZTÁS