Az elmúlt évek pandémiás időszaka jelentősen megnehezítette a kiskőrösi Tourinform iroda működését. Ez évtől azonban új  helyszínen, és megújult lendülettel várják a kiskőrösieket, valamint a városba érkező turistákat az iroda munkatársai.

Tóth Anett, a Tourinform Kiskőrös irodavezetője a Kiskőrös TV-nek adott interjúban elmondta, hogy a Petőfi Sándor Művelődési Központ aulájában egy teljesen új pultnál várják az érdeklődő turistákat és a helyi lakosokat. Kétfelől közelíthető meg ez a pult. A Petőfi Sándor Művelődési Központ főbejáratán, illetve a Tourinform iroda régi bejáratán keresztül.

Az újraindult iroda szolgáltatásai folyamatosan bővülnek. Az általános szolgáltatások a helyi, a térségi, valamint az országos turisztikai lehetőségek ismertetése mellett a színház, és koncertjegyek értékesítése is folyamatos.
-Hirdetés-

-A nyitásról nagyon jók a tapasztalataink, sokan keresnek fel minket. Mivel a turistaszezon még nem jelentős, ezért inkább a helyi lakosokkal találkozunk, akik menetrendekről, térségi és helyi programokról érdeklődnek, illetve az aktuális színház és koncertjegyeket szeretnék megvásárolni – mondta Tóth Anett.

Tóth Anett, a Tourinform Kiskőrös irodavezetője

Az iroda munkatársai nem csak Kiskőrös, hanem a térség vonatkozásában is szolgálnak turisztikai információkkal. A teljesség igénye nélkül 35 település programjait, eseményeit gyűjtik össze.
A Tourinform irodában dolgozó szakemberek nem csak az iroda működtetéséért felelnek, hanem szervesen közreműködnek a városmarketing feladatokban, valamint részt vesznek Kiskőrös turisztikai stratégiájának kidolgozásában és megvalósításában egyaránt. Ez a Kiskőrösről megjelenő turisztikai kiadványok összeállítását, szerkesztését és terjesztését, valamint az itt megrendezésre kerülő programok, mint például a Petőfi 200 emlékév programjainak a bemutatását, a lebonyolításukban való részvételt is jelenti.

Az iroda hétfőtől péntekig 8-16 óra között, szombaton pedig 8-13 óra között várja az ügyfeleket.

Forrás: Kiskőrös TV

MEGOSZTÁS