A Zsebi program alapvetően a nagycsoportosoknak kitalált rendőrségi előadás sorozat. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság saját programját egykoron dr. Kuti Erika rendőr őrnagy álmodta meg, jelenleg a Kiskőrösi Óvodákban Baltás Adrienn r.zászlós, mb.bűnmegelőzési előadó tartja.

Baltás Adrienn a Bem József Általános Iskola rendőre, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság saját programját adja elő hétről-hétre az elsősöknek
-Hirdetés-

A Zsebi egy három alkalmas előadás a nagycsoportos korú gyermekeknek, viszont a Kiskőrösi Rendőrkapitányság és a Bem József Általános Iskola úgy gondolta, hogy idén az 1.a és 1.b osztály is részese lehet, mivel az elmúlt két évben a pandémia okozta szigorú előírások miatt sajnos ez nem valósulhatott meg az óvodákban. A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola iskolarendőre Baltás Adrienn nemrég felkereste az elsős osztályfőnököket Turóczyné Rajna Dórát és Kvacskáné Kiss Máriát, akik hatalmas szeretettel várták őt előadni.

1.a osztály
1.b osztály

Az eredeti Zsebi-programhoz képest ez két alkalmat vesz igénybe, amikor a bűn- és balesetmegelőzést ismerik meg a diákok. Az előadások témájaként felmerül például: hogyan viselkedjenek, ha számukra idegen ember szólítja meg őket az utcán, illetve egy másik alkalommal megtanulják a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapjait, a KRESZ alapvető szabályait.

A gyerekek aktívan részt vesznek az előadásokon 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (73 db kép)
MEGOSZTÁS