Kiskőrösön a Krimpen Parkban tartott ingyenes jógaórát az őt kedvelőknek és követőknek a kiskőrösi származású Gottschall Eszter.

-Hirdetés-

Ahogy korábban megírtuk, Eszti Amerikában él, most viszont hazalátogatott és szabadsága alatt közönségtalálkozókat is tart, amelyből természetesen szülővárosa, Kiskőrös sem maradhatott ki. Majális és anyák napja 2022-ben pont egy napra esett, így 2022. május elsején találkoztak a jógázni vágyók a Szabadidő Park mögötti részen.

Gottschall Eszter

Eszti a tőle megszokott lazasággal, kedvességgel ugyanakkor lendülettel tartotta a jógaórát, amit azért ritkán tapasztalhatunk meg manapság a szabadban. Az egész hangulat, az érzés ugyanaz volt mint amiket Floridából közvetít az interneten a Jóga Életmód. A szemünket becsukva, és csak a hangjára figyelve ugyanúgy instruált Eszter, mint azt a közönsége már megszokta, aztán persze hatalmas élmény volt mégis szemtől szemben találkozni és jógázni vele.

Kapcsolódó cikk
Gottschall Eszti kiskőrösiként éli az amerikai álmot Floridában
Gottschall Eszti kiskőrösiként éli az amerikai álmot Floridában
A Kiskőrösről származó Gottschall Eszter nemrég hazalátogatott szülővárosába Kiskőrösre, ahonnan ingázik Budapestre jógaórákat tartani, szabadságolni, a családdal lenni. Eszti a...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS