Lassan megkezdődik a gyermekek számára a várva várt vakáció, ezzel egyidejűleg beköszönt bennünk, szülőkben a fejtörés: hogyan is oldjuk meg az iskolai szünet alatt a gyermekünk napközbeni felügyeletét. Sokunkban – jogosan – felmerül a kérdés: létezik-e olyan nyári tábor, ahol nem csak közönséges felügyeletet nyújtanak, hanem egy egyedülálló élménnyel is gazdagodik a gyermekünk?

Mindezekre nyújt választ a kiskőrösi G3D Print Kft., mely innovatív vállalkozás olyan nyári tábort szervez 12 és 14 év közötti fiataloknak, ahol nem mindennapi tapasztalatokat nyújtanak a résztvevőknek.

-Hirdetés-

Egész tanévben nehéz döntések sorát kell meghoznunk a gyermekünk fejlődésével kapcsolatban, ami a nyári szünetben sem változik meg: sarkalatos kérdés, hogy létezik-e olyan tábor, amely során a minőségi időtöltés mellett a fejlődésé a főszerep. Erre ad tűpontos választ a G3D Print Kft., mely ötnapos nyári tábora során az alapvető műhelyismeretektől kezdve olyan gyakorlati tapasztalatot szereznek gyermekeink a tábor végére, amely kihatással lehet akár a továbbtanulásukra, akár a való életre nézve. Ugyanis a résztvevők gyakorlati tapasztalatot szereznek a számítógépes tervezés, a 3D nyomtatás, vagy éppen a famegmunkálás területén is.

Ehhez a többéves magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkező kurzusvezetők mellett gyerekek számára specializált szoftvert, számítógépet és 3D nyomtatókat is biztosítanak a résztvevők számára. Mint megtudtuk, a táborban egyebek mellett megtanulnak építőkockát, telefontartót, szerszámos dobozt tervezni és kivitelezni gyermekeink. Így a nyári szünet után, az újabb tanévben fizikailag is bemutathatják iskolatársuknak a produktumokat.

Tehát itt a lehetőség, hogy betekintést nyerhessenek gyermekeink e forradalmian új, innovatív technológia világába.

A nyári táborok időpontjai:

  • 2022. július 4-8,
  • 2022. július 18-22, valamint
  • augusztus 15-19.

Helyszín: a Wattay középiskola Digitális Közösségi Alkotóműhelye (6200 Kiskőrös, Izsáki út 18.)

További részletek és a jelentkezési lap ide kattintva elérhető!

További információ kérhető tabor@g3d-print.hu email címen vagy a 06 20/518-9590 telefonszámon.

Kapcsolódó cikk
Egy kiskőrösi vállalkozás, ami felkerült a világ innovációs térképére
Egy kiskőrösi vállalkozás, ami felkerült a világ innovációs térképére
2018 novemberében abból a célból alapították meg a G3D Print Kft.-t, hogy a teljesen újnak számító 3D nyomtatással a lakosság...
MEGOSZTÁS
Írta: vira