Nagyon komolyan veszi a nyári felkészülését a Kiskőrösi NKSZSE női utánpótlás csapatai közül az U14-es gárda. A fiatalok edzőtáborban voltak Kunfehértón augusztus 15-19-ig.

A csapat edzője Fenyvesi Éva elmondta, hogy a tóparti camping adott szállást a lányoknak és a mellette lévő atlétika, valamint műfüves pályán zajlottak az alapozó edzések a reggeli órákban. Délutánonként a szomszédos Jánoshalmán a sportcsarnokban labdás edzések voltak, amelyek során a kézilabdás technikai elemek kerültek előtérbe.

-Hirdetés-

A hetet a 10. edzésként egy felkészülési találkozóval fejezték be a helyi serdülős lányok ellen. Az edző kiemelte, hogy a kőkemény edzéseken nagy odaadással, izomlázat leküzdve dolgoztak a lányok. Az egy hetes munka reméli jó alapot nyújt majd a folytatáshoz. A bajnokságra felkészülés jegyében már Kiskőrösön gyakorolnak heti három alkalommal a lányok.

Az edző megemlítette, hogy ezúton is szeretné köszönetét kifejezni a gyermekeknek az edzésekhez való kiváló hozzáállásért, valamint a szülők és az egyesület segítségét, hogy az edzőtábor létrejöhetett és sikeres volt.

Képek: Fenyvesi Éva és az U14-es gárda

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS