A Led Zeppelin SESSION zenekar 2022. október 1-én már harmadik alkalommal hozta el a legendás Led Zeppelin életérzés hangulatát az izsáki ZÖREY klubba.

 

-Hirdetés-

A Led Zeppelin SESSION a világ egyik legismertebb rockzenekarának dalaiból ad elő nem is akárhogy. A veszprémi együttes – kisebb-nagyobb megszakításokkal – több mint két évtizede ápolja rendkívüli műgonddal ezt a hatalmas zenei örökséget, sokszor bátran hozzányúlva a szerzeményekhez. Sok instrumentális résszel, belecsempészett más zenei betétekkel, sok gitárral és nem egyszerű dobképletekkel teszik még izgalmasabbá a koncertet. Az utóbbi időben billentyűs nélkül, rockosabb műsort állítanak össze akusztikus betétekkel.

Led Zeppelin SESSION zenekar
Led Zeppelin SESSION zenekar: Kéri Kolos – basszusgitár, Dávid Roland – ének, Tatai Tamás – dob, Nagy Gergely – gitár

A ZÖREY-ben is úgy hozták a Led Zeppelin érzést, hangulatot, hangzást, hogy a közönséget nem annyira tombolási vágy, hanem az elő zenei élmény kötötte le. Mindezt nem a gépies módon lekopírozott eredetivel, hanem saját magukat adva, alázattal nyúlva az eredeti témához. Erről a szenvedélyes hangulatú zenélésről tanúskodik a két [erősítős], és [akusztikus] YouTube videó is.

A Led Zeppelin SESSION zenekar az előző két [2021-11-27], [2022-04-30] alkalom után ismét tartalmas szórakozást nyújtó koncertet hozott a ZÖREY klubba.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS