FRISSÍTETT HÍR!

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

További részletek és helyszíni fotók:

Kapcsolódó cikk
Tragédia az 53-ason: Egy kiskőrösi nő halt szörnyet a balesetben
Tragédia az 53-ason: Egy kiskőrösi nő halt szörnyet a balesetben
A személygépkocsi Kiskörös felé haladt, amikor egy traktor előzésébe kezdett, azonban frontálisan összeütközött a szemből érkező kamionnal. A kocsi az...

2022.12.01. 19:26  Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos baleset az 53-as főúton

Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. december 1-jén 19 óra 5 perc körül Kiskőrös közelében, az 53-as számú főút 31-es kilométerénél egy autó az előtte haladó traktor előzésébe kezdett, mely során frontálisan összeütközött egy szemből érkező tehergépjárművel. A személyautó az árokba borult, a sofőr a helyszínen életét vesztette.​

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben.   


Összeütközött egy kamion és egy személyautó az 53-as főút Kiskőrös és Soltvadkert közötti szakaszán, a 32. kilométernél 2022. december 1-én, csütörtökön az esti órákban.

A személygépkocsi az árokba sodródott. Egy ember a járműbe szorult. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos és kiskőrösi önkéntes tűzoltók.
Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is.

Forrás: katasztrofavedelem.hu, police.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS