A közösségi oldalon többen is hiányolták az ünnepi fényeket Kiskőrösön. 
Forrás: Kiskőrösön hallottam facebook csoport

A város vezetése is úgy gondolja, hogy a fokozott takarékosság idején sem mondhatunk le a karácsonyi meghitt hangulatról Kiskőrös főterén. 

-Hirdetés-

„Lesz díszkivilágítás a városban, de egy lényegesen csökkentett üzemmóddal. Úgy gondoljuk, hogy a karácsonyt meg kell tisztelni azzal, hogy széppé tesszük a lelkünket, széppé tesszük a városunkat” – mondta Domonyi László polgármester a Kiskőrös TV-nek.

Kapcsolódó cikk
Felállították a város karácsonyfáját
Felállították a város karácsonyfáját
November 29-én délelőtt állították fel Kiskőrös város karácsonyfáját a főtéren, immáron hetedik alkalommal.  A több mint hét méter magas nordmann...

Az idei évben a díszkivilágítást is a takarékosság jegyében tervezte meg a város vezetése. 

„Sajnos a jelenlegi rezsiköltségek viszont nem engedik meg, hogy az elmúlt években megszokott pompát adjunk, de úgy gondoltuk, hogy az 53-as úttól kezdődően, befelé a téren csak és kizárólag a fák lesznek kivilágítva. Semmiféle világítótáblát nem szereltünk fel ebben az évben. A téren a posta, a katolikus templom oldalában lévő fák és a Petőfi szülőház előtti nagy fa lesz kivilágítva, továbbá a város karácsonyfája. Az épületek közül pedig kizárólag a Polgármesteri Hivatal épülete, a megszokott rend szerint” – tette hozzá a polgármester. 

Ma, azaz december 6-án délután már a karácsonyi fényekben gyönyörködhetünk, ha kilátogatunk a főtérre megnézni a betlehemet, a város karácsonyfáját, vagy csak sétálni egyet. 

Forrás: Kiskőrös TV

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira