Írta: vira

Két napon át, 2022. december 2-3-án élelmiszer és tisztítószer adományokat gyűjtöttek a Kiskőrösi Óvodák munkatársai – a Vöröskereszt és a Tesco együttműködésével – hátrányos helyzetű óvodás családjaik részére. Már az első napon több bevásárlókocsinyi élelmiszer gyűlt össze, melyekbe édesség, szaloncukor, konzervek, tésztafélék, lecsóalap, rizs, de tisztítószerek is kerültek. 

Az idei gyűjtés túlmutat a tavalyin, hiszen összesen 2×110 csomag került kiosztásra a hátrányos helyzetű kiskőrösi óvodásokat nevelő családokban.

-Hirdetés-

A csomagokat a hét elején csomagolták a Kiskőrösi óvodák munkatársai, melyekbe került: liszt, cukor, olaj, konzervek (körülbelül 5 kg), és további  körülbelül 2 kg édesség, melyből szintén 110 darab került kiosztásra. A Szücsi, a Batthyány, a Kőrisfa és az Erdőtelki Óvoda óvónői állították össze a rászoruló családok névsorát, akikhez személyesen juttatták el a nagylelkű adományokat.

A téli időszakban, különösen az ünnepek közeledtével a Magyar Vöröskereszt kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a szegénységben élő családok is jobb körülmények között tölthessék az ünnepeket. Ezt a célt szolgálja a Magyar Vöröskereszt és a Tesco gyűjtési kezdeményezése.

A Magyar Vöröskereszt és a Kiskőrösi Óvodák munkatársai ezúton is köszönetüket fejezik ki az áruház vezetőségének, az adományozóknak és azoknak is, akik szerepet vállaltak a gyűjtésben.

Továbbá Csatlós Erzsébet intézményvezető is köszönetét fejezi ki kollégáinak, lelkes karitatív munkájukért, melyet a rászoruló gyerekek családjaiért tettek.

Kapcsolódó cikk
Tartós élelmiszereket gyűjtenek a hátrányos helyzetű kiskőrösi óvodás családok számára
Tartós élelmiszereket gyűjtenek a hátrányos helyzetű kiskőrösi óvodás családok számára
A téli időszakban, és különösen az ünnepek közeledtével a Magyar Vöröskereszt kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a szegénységben élő családok...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (9 db kép)
MEGOSZTÁS