A Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában az adni jó gondolat jegyében december 1. és 16. között a diákok és a pedagógusok ismét sokféle ajándékot gyűjtöttek össze, hogy örömet szerezzenek városunk néhány családjának.

Budai Adrienn, az iskola Diákönkormányzatának segítő pedagógusa elmondta, hogy készültek cipősdobozok célzottan kislányoknak, kisfiúknak, egészen kicsiknek, és óvodásoknak, iskolásoknak. De a dobozokon felül is érkeztek tisztálkodószerek, édességek, megunt, de jó állapotú játékok, könyvek. Néhányan még kedves üzeneteket is tettek a dobozokba. A csomagolásban pedagógusok és diákok is résztvettek. December 16-án szállította el az ajándékokat a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, hogy eljuttassa a címzettekhez.

Budai Adrienn, DÖK segítő pedagógus és a segítői
-Hirdetés-

A diákönkormányzat diákjainak kérésére az iskola aulájában elhelyeztek egy különleges dobozt, mely a Manóposta nevet kapta. A dobozba – névtelenül – bárki bedobhatott egy kedves az üzenetet bárki számára, aki az iskolában tanul vagy dolgozik. Ezeket a téli szünet előtti utolsó héten kézbesítették a DÖK manói.

Adni jó. Ez nem csak elmélet és szép gondolat. Minden év decemberében ezt is megtapasztalhatják a Bem iskola tanulói.
MEGOSZTÁS