Kinézel az ablakon. Január 7-én. Százágra süt a nap. Ha lesz mit ebédelned, nem fázol és van a szívedben néhány ember, akiket szerethetsz, szerencsés és/vagy áldott vagy. Legyen néked a te hited szerint! Légy az, aki mindezekért hálás!

Aki képes a vágyait a szükségleteivel összhangba hozni, az mer elégedett lenni az átlagossal, jóllakni a vajas kenyérrel, és örülni a paradicsomnak, mert tudja, hogy az januárban luxus.

Aki a korlátait határokként tudja értelmezni, és túllát a horizonton, önmagát egy szédületes, irgalmas történet részeként definiálja, az boldog akkor is, ha nem ő a főszereplő.
-Hirdetés-

Légy az, akit a remény tart életben, aki régi ismerősként üdvözli a félelmeit, mert a segítségük nélkül el sem indulna a harcba. Aki tudja, félni józanság, a félelem ellenére küzdeni, bátorság!

Nincs kolbászból a kerítés, nincs sajtból a Hold, nem mi vagyunk a rock, és nincs nyolc óra szórakozás vagy pihenés a végeláthatatlan munka után. Légy az, aki együtt tud élni ezzel!

Légy az, aki az elvárások kusza, fojtogató körforgásában képes megállítani az időt, amikor a barátja felhívja, a gyermeke nevet, vagy megajándékozza néhány történettel önmagából! Légy az, aki hallja, látja a társát igazán. Aki tudja, mikor épít a csend és mikor ölel a tett a szavak helyett!

A kép forrása: pixabay.com/Neurok

Légy jelen az életedben! Akkor is, ha beszippant a kedvenc sorozatod vagy a kedvenc regényed.

Légy jelen! A napsütéses januárban, a jégdermesztő márciusban, az aszályos júliusban és a tavaszias decemberben. Ezek a te ajándékaid. Nem érted, miért pont így. Miért nem jobban, miért nem úgy, ahogy megszoktuk. És fáj, hogy talán mi rontottuk el. De ez a jelenünk.

Légy jelen, mert rajtad múlik a jövő! A tiéd és a szeretteidé. Ne mosolyogj, ha épp nem ott tartasz az életedben, de keresd meg azt a nagyobb jót, amihez mérve magad, meglátod a kijelölt utad!

A kiemelt kép forrása: pixabay.com/ThePixelman

MEGOSZTÁS