A Kiskőrösi LC szervezésében a téli időszakban megtartott Bozsik tornák sorozatát február 4-én délután az U9-es csapatok zárták. A kiskőrösi Városi Sportcsarnokban 10 utánpótlás labdarúgó együttes lépett pályára a nap során.

Az eseményen a helyi színeket képviselő Kiskőrösi LC két gárdája mellett szerepeltek még a Soltvadkerti TE, a Miklósi GYFE, a Bugac KSE, a Dunapataji KSE, a Solti FC, az Akasztói FSE, a Kerekegyházi SE, a Izsáki SSE és a Harta SE fiataljai. A találkozók 2×18 és 3×12 percesek voltak, 20×40 méteres játéktéren a 3×2 méteres kézilabda kapukra játszottak a csapatok.

Az akasztóiak csapata
-Hirdetés-

Ebben a korosztályban a kiskőrösieknél a szakmai munkáért Sinkó Dorián és Bárány Mihály edzők felelnek. A fiataloknak a tél során a Bem iskola tornacsarnokában vannak edzések heti négy alkalommal, mely korosztályban mintegy 30 játékossal foglalkoznak.

A soltvadkertiek csapata

A téli Bozsik tornákról a Kiskőrösi LC alelnöke Somlyai Péter elmondta, hogy körzet központi feladatokat ellátva rendezték meg ezeket a programokat. A téli időszak időjárási körülményeihez igazodva teremben tudták ezeket megrendezni, hogy az MLSZ által előírottaknak megfeleljenek. A lebonyolításban annyi változás volt, hogy óránként három csapatot hívtak meg, így gördülékenyen, gyorsan tudtak játszani a résztvevők és kevés volt a holtidő, a várakozás számukra.
Várhatóan szabadtéren márciustól lesznek Bozsik tornák a városi sporttelepen, ahol a tervek szerint nyárig öt alkalommal találkoznak ilyen formában a csapatok.

A kiskőrösi U9-es Bozsik Torna végén minden pályára lépő játékos egy csokit vehetett át a szervezőktől, és a legjobbak oklevél elismerésben részesültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS