Nagy odafigyeléssel és a legkisebb részletekre is gondolva, hogy ki ne maradjon semmi, 2020 után idén sikeresen rendezték meg Soltvadkerten a Szülők – Nevelők Jótékonysági bálját!

A Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebédlőjében és zsibongójában megtartott SZMK Jótékonysági est, az idén is különleges hangulattal várta a vendégeket. A hagyományokhoz illeszkedve mindig február első hétvégéjén kerül megrendezésre, és a bál fonalát egy bizonyos téma köré szövik, ami idén a ZENE volt. A szervezők feltett szándéka az volt, hogy a mai világban hallható sok rossz hírt egy kicsit – ha csak egy estére is – szeretnék elfeledtetni és a hangulatot gondtalanná tenni, ami láthatóan jól sikerült.

-Hirdetés-

„Álmodtunk közösen egy célt, amire a bál bevételét szeretnénk felajánlani. Ez pedig egy roller- és gördeszka pálya megvalósítása Soltvadkerten gyermekeink örömére! Amire álmunkban sem gondoltunk volna, hogy ez a cél ilyen mértékű összefogással fog párosulni. Megemeljük a kalapunkat a soltvadkerti szülők és vállalkozók előtt, akik bebizonyították, hogy igenis van miért küzdeni és van, akik ehhez önzetlenül segítséget nyújtanak. Szerintem az SZMK életében még nem fordult elő, hogy ilyen komoly összegű felajánlás érkezett volna!
Nem tudjuk eléggé megköszönni ezt a támogatást és a részvételt, amivel megtisztelik a bálunkat!

Az érkező vendégeket Udvarhelyi Attila iskola igazgató és Kissné Ország Dóra szervező köszöntötte egy-egy koccintással

A célok sikeres eléréséhez az anyagi támogatások mellett elengedhetetlenül fontos és nagy szükségünk van a személyes segítségre is.
Itt szeretném kiemelni először is azokat a 8. osztályos SZMK-s szülőket, akik 8 éven keresztül fáradhatatlanul részt vettek és segítettek az osztályuk életében, őket a hagyományoktól eltérően nem itt, hanem a ballagáson fogjuk elbúcsúztatni.

Nem feledkezhetünk meg pedagógusaink sokszor embert próbáló, de gondosan végzett munkájáról sem!

Vezető társaimmal szeretnénk köszönetet mondani a segítséget nyújtó tanárainknak, akik közül többen egyéb okokból sajnos nem tudtak eljönni, valamint azoknak a pedagógusoknak is, akik jelenlétükkel megtisztelik a bálunkat.

Eilerné Hollós Ildikó, Takács Ágnes és Dudásné Kovács Erika pedagógusok

Még egyszer köszönettel tartozunk szülőtársainknak, akik időt és fáradságot nem sajnálva jöttek, segítettek és szorgosan készülődtek, városunk vállalkozóinak, Mátyus Lajosnak és Kovács Gyulának az est fontosabb pillanatainak a megörökítéséért, a Polgárőröknek a biztonságunkért és mindenkinek, aki felajánlásával illetve személyes segítségével hozzájárult jótékonysági estünkhöz.” – hangzott el Kissné Ország Dóra nyitó beszédében.

Az ízletes svédasztalos vacsoráról idén a SA-NO-TI Kft., míg az est különleges hangulatáról, a ZENÉről a fantasztikus hangú Kis Gyöngyi és Tasi Tamás gondoskodott.

A vacsora után kezdték el árulni a tombola jegyeket, amikkel rengeteg értékes nyereményt lehetett nyerni.

Említésre méltóak a fődíjak amik:
1 db Samsung Smart Tv,
1 db 60.000,- Ft értékű EMS-SlimX alakformálásra jogosító utalvány Martin Niki jóvoltából,
1 db 40.000,- Ft értékű férfi-női páros karóra csomag az Astron Kft. felajánlásából,
1 db 30.000,- Ft értékű ajándékcsomag a Martell Bt. felajánlásából,
1 db 30.000,- Ft értékű Helen Doron nyelvtanulási utalvány, szintén felajánlásból.

Legvégül pedig árverésre bocsájtottak egy kézzel készített fa asztalt, amelyet Sztojka Márió készített. Az asztal kikiáltási ára 10.000,- Ft volt, és ezen az áron is talált gazdára. Aki belépőjegyét a bejáratnál lévő dobozba névvel ellátva bedobta, esélye volt nyerni egy Veress Dalma által felajánlott családi fotózást!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (110 db kép)
MEGOSZTÁS