Két év után, február 11-én újra Wattay-bált rendezett a Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium. A „Télből a nyárba Hawaii hangulatban” fantázianevű rendezvényre a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola tornatermében került sor.

-Hirdetés-

A falakon és az asztalokon rózsaszínű flamingók, pálmafák, pink-zöld-sárga lufirengeteg varázsolta nyári hangulatúvá a teret. A dekorációt a szülői munkaközösség vezetője, a bál fő szervezője, Fábiánné Vékony Andrea álmodta és valósította meg időt és energiát nem sajnálva a lelkes szülőkből, pedagógusokból, és az iskolai dolgozóiból álló csapattal.

Fábiánné Vékony Andrea, a bál fő szervezője 

Ezt a közös munkát méltatta Franczia László igazgató is, aki nyitóbeszédében elmondta, hogy ilyen sokan még sohasem voltak a Wattay-bálon. Külön köszöntötte a Szakképzési Centrum megjelent vezetőségét, a szülőket, a felnőttoktatásában résztvevő tanulókat, valamint a kollégákat. Megköszönte azoknak a segítségét, akik a tombolatárgyak összegyűjtésével, csomagolásával, felajánlásával támogatták a programot. Valamint Lasztovicza Lászlónak és Vágó Ferencnének, hogy rendelkezésükre bocsátották a tornatermet. Beszámolt arról is, hogy az idei bál bevételét a szalagavató bál megvalósítására szeretnék fordítani.

Franczia László, lelkes segítőivel

A vacsorát a City Catering biztosította, akik kifogástalan ízekkel járultak hozzá az est színvonalának növeléséhez.

A vacsora után kezdődő tánc kitűnő hangulatáról Banya Csaba és Berki Jenő zenekara gondoskodott, majd a folytatásban is fergeteges zenékre bulizhattak a vendégek.

Vidám, szeretetteljes hangulat volt a bálon

Vacsora és mulatozás közben a szülők és az iskola dolgozóinak műsora tette különlegessé az estét. A hawaii táncosoknak öltözött nők és férfiak egy témához illeszkedő, vidám táncot adtak elő, melyet Gubacsi Zsófia tanított be, és egy szintén általuk készített kisfilmmel egészítettek ki. A repülőtérré változott iskolába vég nélkül érkező különböző nációk ellenőrzésébe tekinthettek bele a vendégek, még a nézőtéren is énekeltek. A műsor végén a Járda-szigetek felé vehették képzeletbeli utukat a szereplők.

A fergetes bulit éjfél után szakították meg újra, hogy kisorsolják azt a több, mint 500  tombolát, és a több, mint 40 fődíjat, amit a fáradhatatlan szülői csapat gyűjtött össze. Ezeket Kiskőrös, Akasztó, Soltvadkert, Kecel, Tabdi, Izsák, Páhi, Kecskemét, Paks kis- és nagyvállalkozói ajánlották fel, illetve iskolájuk tanműhelyében és Digitális Közösségi Alkotóműhelyében készültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (223 db kép)
MEGOSZTÁS