A megyei III. osztályban szereplő Kaskantyúi FSE gárdája február 12-én hazai környezetben játszott felkészülési mérkőzést. A kaskantyúiak ezen a napon a szintén megyei III. osztályban szereplő Kiskőrösi LC II. csapatát látták vendégül. A fordulatos, gólokban gazdag találkozó 12 gólt hozott és döntetlennel zárult.

Kaskantyúi FSE-Kiskőrösi LC II. 6-6 (3-4)

A Kaskantyúi FSE csapata
-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE: Vereb – Kovács B., Győrffy, Széhn, Varga M., Varga Sz., Belszák, Molnár, Lasztovicza, Supka, Kovács Zs.
Csere: Bránya.

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Lengvári, Rácz, Somlyai, Bata, Nagy Z., Sinkó, Rohoska, Lengyel, Karf, Füleki.
Csere: Pecznyik, Gyurián, Gmoser.

A találkozót a hazaiak kezdték jobban és negyedórányi játék után Kovács Zsolt mesterhármasával már 3-0-ra vezettek. A rossz kezdés után a kiskőrösiek vezettek sorra veszélyes támadásokat és a kaskantyúiak nagy védelmi hibáit kihasználva az első félidőben megfordították a találkozót és 4-3-ra vezettek a három gólt szerző Füleki Antal és Rohoska Marcell találataival. A szünet után az 59. percben Gyurián Gábor találatával tovább növelte előnyét a kiskőrösi együttes (3-5). Nem sokkal később a hazaiak részéről Kovács Zsolt volt ismét eredményes (4-5), majd a kiskőrösiek játékosa Sinkó Dorián talált a kapuba (4-6). A találkozó hajrájában a kaskantyúiak egyenlíteni tudtak Lasztovicza Ákos (5-6) és a találkozón az ötödik gólját szerző Kovács Zsoltnak köszönhetően (6-6).

Kovács Zsolt – középen sárga mezben
Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-Az elmúlt héten Tabdin léptünk pályára, ahol 7-1-re nyertünk felkészülési mérkőzésen, melyből messzemenő következtetéseket nem lehetett levonni. Azt tudtuk, hogy ma a Tabdinál egy jóval erősebb ellenfelünk lesz, amit a játék képe is mutatott. Úgy gondolom, hogy a fiúk kitették szívüket, lelküket a pályára és a találkozó nagyon jól szolgálta a téli felkészülésünket. Miután a találkozó elején 3-0-ra vezettünk sajnos a csapatunkból többen úgy gondolták, hogy megnyertük a találkozót és a Tabdin lejátszott mérkőzéshez hasonlóan alakulnak a dolgok. A kiskőrösiek megmutatták, hogy ilyen nagy előnyben sem szabad könnyelműen játszani ellenük, mert a hibáinkat könyörtelenül kihasználták. A kiskőrösiek letámadó játékára csak a második félidőben tudtunk megfelelően reagálni és a végére egy igazságos eredmény született. Ki szeretném emelni Kovács Zsolt játékát, aki Tabdin hét, most pedig öt gólt szerzett, jó formában van és a támadójátékunkat rá tudjuk építeni.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-A találkozón nagyon sok gól esett, amely előtt bizakodó voltam, mert a hétközi edzésünkön már 17-en vettek részt. Az edzőmérkőzésre az utolsó pillanatban tudtunk összeállni, volt három cserejátékosunk is és összességében jól szolgálta ez a játék a téli felkészülésünket. A mai napon egy mérkőzésen belül megmutattuk, hogy milyen módon lehet nagyon rosszul és jól is játszani. Tudni kell, hogy a kaskantyúiak nagyon jó játékerőt képviselnek és az elején, amikor megpróbáltunk visszaállva védekezni abból több gólt is szereztek. A 0-3 után letámadással próbálkoztunk, ami eredményre vezetett és meg is fordítottuk a találkozó állását. Úgy gondolom, hogy voltak még nagy helyzeteink, de mindenképpen pozitív, hogy ilyen sok gólt sikerült szereznünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS