Február 15-én tartották a Kiskőrösi Óvodák Batthány tagóvodájában a farsangi mulatságot. A mókás kavalkádra mind a hat csoport gyermeke lelkesen készült, kreatív jelmezekkel ünnepelték a télűző-tavaszváró időszakot. 

Pillangó csoport
-Hirdetés-

A gyerekek farsangi játékokkal, versekkel, mondókákkal és énekekkel készültek az eseményre. Az óvodapedagógusok és dajkák sem maradtak ki a mókából, ők is kreatív jelmezeket öltve csatlakoztak a tél elűzéséhez.

Szívecske csoport

Minden csoportról készült csoportkép, hogy fent maradjon a vidám esemény emléke.

Kisvirág csoport
Micimackó csoport

A szülők által készített és hozott finomságok, innivalók, sütemények és nassolnivalók díszítették a pedagógusok által dekorált asztalokat, hiszen az óvónénik rengeteg időt és energiát fektettek bele a színes díszítések elkészítésére.

Halacska csoport

Nagyon ötletes jelmezekben érkeztek meg a Katica, Pillangó, Szívecske, Micimackó, Halacska és Kisvirág csoport gyermekei. Volt aki színes habos krémes süteményként jött farsangolni, valaki egy egészen élethű markolót személyesített meg, s még igazi dominóval is találkozhattunk az óvodában.

Katica csoport

A farsangi mulatság egész napos énekléssel, zenével és tánccal kísérve űzte el a tele a Batthyány Óvodában.

Kapcsolódó cikk
Fergeteges farsangi mulatság a Kőrisfa Óvodában
Fergeteges farsangi mulatság a Kőrisfa Óvodában
Február 8-án jelmezes gyermekek lepték el a Kőrisfa Óvoda csoportjait. Izgalommal várták a nagy napot mind a gyermekek, mind a...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni