A 8. számú választókerület lakossági fórumán merült fel kritikaként, hogy a Záportározó-tavat nagyon sokan látogatják, és vannak, akik természetes szükségleteiket a zöld területen végzik el, így indokolt lenne oda elhelyezni egy mosdót, valamint szükséges lenne a későbbiekben a Bem iskola Ady utca felőli bejáróját leaszfaltozni. A felvetésekre reagálva mondta el Domonyi László, hogy jogos az igény és megoldásra vár a Záportározónál egy WC konténer elhelyezése, az Ady utcai bejáróval pedig további tervei vannak az önkormányzatnak, akár területvásárlásban is gondolkodnak, hogy ott parkolók is kiépülhessenek a továbbiakban.

-Hirdetés-

A Záportározó-tóval kapcsolatos további fejlesztésekről elhangzott, hogy rövidesen elkezdődik a gyalogosok részére megépítendő 2 méter széles térkő borítású sétáló rész kiépítése a tó teljes kerületében, a rekortán futópálya víz felé eső oldalában.

Kapcsolódó cikk
Hamarosan letérkövezik a rekortán futópálya melletti murvás területet
Hamarosan letérkövezik a rekortán futópálya melletti murvás területet
Folyamatos a panasz Kiskőrös lakossága felől a közösségi oldalon azzal kapcsolatban, hogy a Záportározó-tó körül kialakított rekortán futópályát a sportolókon...
MEGOSZTÁS
Írta: vira