Mint arról tegnap már beszámoltunk, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság is körözést adott ki az eltűnt  húsvéti tojások ügyében. A police.hu felhívása alapján Kecskeméten, Baján, Kalocsán, Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason, Kiskőrösön és Kunszentmiklóson kell keresni az elveszett tojásokat, tehát érdemes nyitott szemmel járni.

Kapcsolódó cikk
Körözést adott ki a rendőrség
Körözést adott ki a rendőrség
Bács-Kiskun vármegyében eltűnt néhány húsvéti tojás, ezért a rendőrök körözést adtak ki megtalálásuk érdekében.  Semmi áprilisi tréfa, valóság a javából,...
-Hirdetés-

Tegnap délután két szerencsés, egy bócsai és egy kiskőrösi kislány már ki is szúrt egy-egy eltűnt tojást Kiskőrös főterén, így Baltás Adrienn c.r.zászlósnál át is vehették „nyomravezetői díjukat”, egy-egy limitált rendőrségi ajándékcsomagot.

Liza kiskosárral indult az eltűnt tojások keresésére
Kiskőrös főterén kedden és szerdán délután is folytatódik a tojáskeresés, melyről így mesélt hírportálunk Baltás Adrienn c.r.zászlós: 

„Felhívásunk úgy szólt, hogy a nyeremények a Kiskőrösi Rendőrkapitányságon vehetők át, azonban a helyi sajátosságokat figyelembe véve és a Petőfi 200 Emlékév kapcsán az első napot ide a Petőfi térre terveztem, hiszen információink alapján a tojások itt tűnhettek el. Mivel itt a téren gyakoribb az átmenő forgalom – autós, gyalogos, biciklis vonatkozásban – sok gyermek, illetve fiatal megfordul itt, ezért hétfőn ide terveztük tojáskereső akciónkat. A héten még kedden, illetve szerdán délután 16 óra körüli időpontban várható a felhívásunk, hiszen információink szerint további két-két tojás is eltűnt. Nemcsak ajándékcsomagokkal, hanem további apróságokkal is készültünk azoknak a gyerekeknek, akik a tojások keresésére indulnak, de nem találnak egyet sem, hiszen nem szeretnénk, ha bárki is üres kézzel térne haza.”

A tojásokban titkos rendőrségi üzenet található, melynek megtalálásáért „nyomravezetői díjat” ajánlott fel a rendőrség.

Az ajándékcsomagok tartalma egységes egész Bács-Kiskun vármegyében, így a szerencsés gyermekek: láthatósági mellénnyel, tornazsákkal, pendrive-val, kerékpárra szerelhető világítással, fényvisszaverő eszközzel, figyelemfelkeltő szóróanyagokokkal, tollal, ceruzával, bankkártyát védő eszközzel és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság logójával ellátott csokoládéval lehetnek gazdagabbak.  

A csomag tartalma

Segítsétek a rendőrség munkáját! Keressétek meg a húsvéti tojásokat ma délután és szerdán is! Ha megtaláltátok, akkor kövessétek a tojásban lévő utasításokat és olvassátok el a rendőrségi üzenetet!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS