2023. május elsején ünnepélyes keretek közt adták át a felújított és számos fejlesztésen átesett Revaló Pál Sporttelepet Kiskőrösön, a Városi Sportmajális keretein belül. Ez alkalomból elismerésben részesítettek olyanokat, akik a 2022-es évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak valamilyen szempontból. A Kiskőrösi Labdarúgó Clubból ketten is plakettet vehettek át Domonyi Lászlótól, Kiskőrös polgármesterétől és Filus Tibortól, a Kulturális-, Turisztikai és Sport Bizottság elnökétől.

A 2022-es év edzője – Kovács József

A 2022/2023 bajnoki évben alakult új csapatként a kötelezően regionális bajnokságban versenyeztetendő U12 korosztály, melynek edzője lett Kovács József, aki 3 év alatt a harmadik csapatát kapta. Szakmai felkészültsége, és alázata is nagyban hozzájárult az új csapat nagyszerű eredményeihez: 7 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség. A bajnokságban tradicionálisan nagy múltú egyesületek is szerepelnek, mint a SZEOL SC, Békéscsaba UFC, Hódmezővásárhelyi FC, akikkel a tudatos, korosztálynak megfelelő képzés átadásával felvették a versenyt.

Domonyi László, Kovács József, Filus Tibor (b-j)
-Hirdetés-

A 2022-es év játékosa Lomjánszki Márk

Márk a 2022/2023 bajnokságban a korosztályát érintő kapushiány enyhítésére vállalta a védést a Regionális bajnokságban szereplő U14, és a megyében szereplő U16 korosztályokban. Példamutató hozzáállással, alázattal segítette játékával mind a két korosztályt, akár szombati és vasárnapi pályára lépésekkel is. Az U14-es korosztály – többek között az Ő teljesítménye miatt is – tavasszal a két csoportos alapszakasz után (14 csapat) a felsőházban szerepel tradicionális utánpótlásképző egyesületek ellen (pl. Dunaújváros, SZEOL, Baja).

Domonyi László, Lomjánszki Márk, Filus Tibor (b-j)

Kapcsolódó cikk
Revaló Pál nevét viseli mostantól a Városi Sporttelep
Revaló Pál nevét viseli mostantól a Városi Sporttelep
A környéken elők számára évtizedek óta sportolásra és szabadidős tevékenységekre otthont nyújtó városi sporttelepen komoly fejlesztések mentek végbe. Kiskőrös Város...

Képek: VIRA.HU archív

MEGOSZTÁS
Írta: vira