2023. május elsején ünnepélyes keretek közt adták át a felújított és számos fejlesztésen átesett Revaló Pál Sporttelepet Kiskőrösön, a Városi Sportmajális keretein belül. Ez alkalomból elismerésben részesítettek olyanokat, akik a 2022-es évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak valamilyen szempontból. A Kiskőrösi Női Kézilabda és Szabadidősport Egyesületből ketten is díjban részesültek.

A 2022-es év edzője – Fenyvesi Éva

Éva 2017 óta dolgozik edzőként a Kiskőrösi NKSZSE utánpótlásában. Kiváló nevelő edző. Nagy odaadással, türelemmel és szeretettel oktatja kézilabdára a rábízott csapatokat. Tizenegy évesektől az ifjúsági csapatokig foglalkozott a rábízott fiatalokkal. Edzéseken kiválóan felkészíti a gyerekeket, majd bajnoki mérkőzéseken viszik a kiskőrösi kézilabda jó hírét szerte az országban. Jelenleg az U14-es és az U11-es csapatokat edzi. Az U14-es csapatával három és fél éve dolgozik együtt. Az idei bajnokságban veretlenül, óriási gólkülönbséggel vezetik a tabellát az Országos Gyermekbajnokság II. osztályának IV/B csoportjában. Tanítványai részére rendszeresen szervez edzőmérkőzéseket, mert tudja, hogy a rábízott játékosok fejlődéséhez sok-sok játékpercre van szükség. Szépen fejlődnek a keze alatt tanítványai.

-Hirdetés-

 

A 2022-es év játékosa – Boldizsár Nikita

Nikita jelenleg a Kiskőrösi NKSZSE felnőtt és ifjúsági csapatának kapusa. Az egyesületnél végigjárta az utánpótlás csapatokat. Kisgyermekként nagyon szeretett a mezőnyben is játszani. Később – mivel ügyesen védett – a kapuban kötött ki. Szorgalmas, megbízható játékos, akit társai szeretnek és megbecsülnek. Edzői mindig számíthatnak rá, segít különböző tornák megrendezésében is. Tavaly három csapatban védett egyetlen kapusként. Aki ismeri a kézilabda világát, az tudja, hogy a kapus a legfontosabb része a csapatnak. Tizenhat évesen bekerült a mély vízbe és szépen helyt állt! Öröm nézni, ahogyan napról-napra fejlődik. Az idei évben az ifjúsági csapattal veretlenül vezetik a tabellát az Országos Ifjúsági Bajnokság III. osztályának „H” csoportjában.

Kapcsolódó cikk
Revaló Pál nevét viseli mostantól a Városi Sporttelep
Revaló Pál nevét viseli mostantól a Városi Sporttelep
A környéken elők számára évtizedek óta sportolásra és szabadidős tevékenységekre otthont nyújtó városi sporttelepen komoly fejlesztések mentek végbe. Kiskőrös Város...
Kiemelt kép: illusztráció
MEGOSZTÁS
Írta: vira