Anyák napja ebben az évben tankönyv szerinti ragyogó, májusi napsütéssel érkezett. Az evangélikus templomban, Cantate vasárnapján, a Harangvirág Evangélikus Óvodába járó gyermekek műsora tette még különlegesebbé ezt a napot.

-Hirdetés-

Az istentiszteleten Luptákné Hanvay Mária prédikált és megkeresztelt négy kisgyermeket, akiknek szülei és keresztszülei együtt határozták el, hogy “gondoskodnak a kicsik hívő, kereszténnyé neveléséről.” 

Ezután következett a kedves műsor, melyben az apróságok versekkel, énekkel köszönték meg az anyukáknak és nagymamáknak, hogy olyan nagy szeretettel veszik őket körül.

A Harangvirág Óvodai gyermekei

Három csoportnyi óvodás lépett fel ebben az évben. Az Alma csoportot felkészítő óvónők Scrob Erzsébet és Kiss-Burda Csilla, valamint Lengyelné Nagy Hajnalka, dajka. A Napocska csoport óvónői Bengőné Nagy Mária és Serfőző Fanni. Az ő munkájukat Bolemányi Zoltánné, dajka segítette. A Katica csoportban pedig Kovács Márta és Tiriczné Szabó Szilvia készítették fel a gyerekeket, valamint Tiszainé Kelemen Edina, pedagógiai asszisztens és Kis-Tóth Zsuzsanna, dajka.

Az előadás része volt egy vetítés is, melyen minden óvodás gyermek az anyukájával szerepelt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (132 db kép)
MEGOSZTÁS