Május 13-án szombaton került megrendezésre az EGYMI jótékony majálisa a kollektíva és a szülők kezdeményezésére. A ”Hahota party” címmel meghirdetett programon 120 fő vett részt, jórészt pedagógusok, iskolai dolgozók, szülők, ismerősök.

A lassan hagyománnyá váló rendezvény célja az volt, hogy az EGYMI-ben nevelkedő gyermekek számára versenyképes feltételeket teremtsenek a tanórán kívüli fejlesztés, a kirándulások és táboroztatások tekintetében. Ezek megvalósításához nyújtott segítséget a majális megrendezéséből és a támogatásokból befolyt összeg, amellyel az intézmény mellett működő „Játékkal a Tudásért Alapítvány” került támogatásra. A tombolából és támogató jegyekből nyert összeget az intézmény dolgozói a fentiek mellett tehetséges gyermekeik megsegítésére kívánják fordítani.

A ”Hahota party” címmel meghirdetett programon 120 fő vett részt
-Hirdetés-

A vendégeket Schaffer István intézményvezető köszöntötte, aki megnyitójában külön hangot adott azon örömének, hogy a szülők nagy számban képviseltették magukat a rendezvényen. A bál sikerességét nagyon sok szervezet, magánszemély támogatta. Szomor Dezső vállalkozó rendkívüli felajánlásának köszönhetően őstulok pörkölt kerülhetett az asztalra. Megyeri László és csapata szintén önzetlenül, ellenszolgáltatás nélkül vállalta a főzés nem kis feladatát. Eckert György szintén nemes lelkű felajánlást tett az est zenei szolgáltatásával.

Szomor Dezső felajánlásának köszönhetően Megyeri László és csapata főzte a vacsorát

Az intézményben működő munkaközösségek műsorral, játékkal készültek a vendégek szórakoztatására. Az intézményvezetés a „Hallgatózzá, oszt figyelőzzé!” c. nótaműsorral kedveskedett.

„Hallgatózzá, oszt figyelőzzé!” című nótaműsorral is készültek

Az Alternatív team pedagógusaiból álló „Ziziwomen” táncos bemutatójából kiderült, hogyan juthatunk el a népies stílustól a gagnam stílusig.

Az Alternatív team pedagógusai

Az est fénypontját kétségtelenül a szülőkből álló tánccsoport fergeteges produkciója nyújtotta. A pálcikaemberek táncát Rutka Márta szülő tanította be.

 

A szülőkből álló tánccsoport
A Koopertív team mókás játékai emelték az est hangulatát.

Az EGYMI munkatársai törekedtek arra, hogy a „Hahota party” emlékezetes legyen, ezért egy különleges fotósarkot hoztak létre. Itt egyedülálló képeket készíthetett mindenki, amihez szerencsekerék adta az útmutatást.

A rendezvény várva várt eseménye volta a tombolasorsolás, ahol nagyon értékes nyeremények találtak gazdára. A szervezők ezúton is szeretnének kiemelten köszönetet mondani a rengeteg felajánlásért, ami érkezett. Az alábbi cégek, szervezetek, magánszemélyek járultak hozzá felajánlásukkal a rendezvény sikeres lebonyolításához:

  • Szomor Farm, Megyeri László, Eckert György, Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő és Kemping, Kiskőrösi Diego, Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum, Kunhegyesi Ferenc, Bolvári Bike, Zanda Home Kft., Golyó Burger, Pizzaphone, Király Csemege, VAN Kristály & Otthon Design, Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Motocross 2005 Kft., Csilla Nail’s, Sárkány Méri, Pető Család, Ákos Férfidivat Szabóság, Vass Borászat, Schauer János e.v. (Goods Market), Dobos család, Globál-Plastik Kft., Tesco-Global Zrt., Rutka Márta, Thermál Étterem, Senduláné Kiss Erzsébet, Írisz Optika, Raklapos Bolt, Hufba-Akker Barkácsáruház.

Írta, képek: Kiskőrösi EGYMI

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (336 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira