Idén a SZÓ-LA-M AMI DÍJ-at – az iskola tanárainak szavazatai alapján – Juhász Áron kapta, aki kiemelkedő versenyeredményekkel büszkélkedhet, illetve sikeres szakirányú felvételivel.

 

-Hirdetés-

A tanévzáró ünnepségen az alábbi méltatás hangzott el:

2016 szeptemberétől Gmoser István trombita tanszakába került. Szorgalmának, tehetségének köszönhetően már 2017 novemberében a XIV. Országos Lubik Imre Trombitaversenyen 3. helyezést ért el. Zalaegerszegen 2018 júniusában a XII. Országos Mélyrézfúvós Versenyen 2. helyezett lett. 2021-ben a Budapesti Virtuózok műsorában a televízió felvételig jutott el, sikerrel szerepelt.

2021-ben ismét az Országos Lubik Imre Trombitaversenyen 2. helyezést ért el. Az évek során a kiskunhalasi és kiskőrösi tankerületi versenyeken kiemelt nívódíjat kapott.

A városban sok-sok szóló és kamara szereplésen vett részt. A Ifjúsági és a Városi Fúvószenekar oszlopos tagja. Áron szeptembertől a Budapesti Szent István Zeneművészeti Szakgimnázium tanulója lesz. További zenei tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó cikk
Az elmúlt évek legmagasabb diáklétszámával zárult a tanév a kiskőrösi művészeti iskolában
Az elmúlt évek legmagasabb diáklétszámával zárult a tanév a kiskőrösi művészeti iskolában
A 2022/2023. évi tanévzáró ünnepség a Himnusz közös eléneklésével (Pelsőciné Barna Mária tanárnő zongorakíséretével) kezdődött tegnap délután a kiskőrösi Petőfi Sándor...

Méltatás szövegének forrása: Kiskőrösi SZÓ-LA-M AMI 

MEGOSZTÁS