A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola diákönkormányzata, a segítő pedagógussal – Budai Adriennel – az élen, hagyományos módon, egy nappal a tanév vége előtt rendezte meg az egész iskolát érintő programját.

-Hirdetés-

Az első órában az első hat évfolyam zsibvásárt tartott. Sok finomság, megunt játék, könyv cserélt gazdát az igazi piaci forgatagban. Ez idő alatt zajlottak a végzősök foci- és döngetőmeccsei. Kilenc órától az alsó tagozat – Kvacskáné Kiss Mária szervezésben – a Szabadidőparkban töltötte a délelőttöt. Ugrálóvárral, sporttal, közös játékkal. Itt Bárány Mihály és Lasztovicza Marcell készült sor- és váltóversennyel a diákok számára.

A felső tagozatos diákok forgószínpadszerűen vettek részt sportvetélkedőkön. A tornateremben – Biácsi Gábor irányításával – évfolyamonkénti döngetőkupán mérték össze a tudásukat a lányok. A fiúk – szintén minden évfolyamon – focimérkőzést vívtak, melyeken László Zsolt volt a bíró. Az iskolaudvaron többféle együttműködést igénylő játékban vehettek részt Kovács Gábor vezetésével. A tornateremben –  Agócs Zoltán – különféle ügyességi, labdavezetésen alapuló játékokkal ismertette meg őket.

Végezetül egy Bella Tibor által összeállított, komoly iskola- és városismereti kvízt kellett kitölteniük. A mozgalmas nap délben zárult eredményhirdetéssel, melyen a legeredményesebb osztályok oklevélben részesültek.

 

A képeket az alsós pedagógusok és a cikk szerzője készítették.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (159 db kép)
MEGOSZTÁS