Gasztronómiai és kulturális rendezvényre várták az érdeklődőket Soltvadkerten július 1-jén a sportcsarnok előtti térre. A Bor-és Gasztronap során a szervezők gulyás- és palacsintasütő versenyt is hirdettek.

-Hirdetés-

A gulyásfőzőzésre 17 csapat, baráti közösség nevezett, akik közül 15-en vettek részt a versenyben. A programok 15 órától kezdődtek és késő estig tartottak. A helyi termékek kóstolója mellett, több soltvadkerti borászat is kínálta finom nedűit. A nap során volt térzene, helyi zenészek jóvoltából: Varga Attila és Tapolcsányi Gábor zenéltek a színpadon.

16 órától a Hírös Gasztro Szinház szórakoztatta a jelenlévőket. Kiemelt szerepet kaptak a nap során a pedagógusok, akiket Temerini Ferenc polgármester köszöntött és az önkormányzat külön meghívta a pedagógusokat az alkalomra, ezzel is kifejezve tiszteletünket áldozatos munkájukért.
A gyerekeknek arcfestés, hajfonás, játékok adtak egyéb szórakozási lehetőséget. Lehetett vásárolni kürtös kalácsot, vattacukrot, valamint a közeli Szent Korona Cukrászdába is át lehetett látogatni egy finom sütire vagy fagyira. Este a Monokini zenekar szórakoztatta a közönséget egészen éjfélig.

Minden főzőcsapat díjazásban részesült, a legjobbak pedig elismeréseket vehettek át.

Az Ácsok csapata

Gulyásfőző-verseny:

1.hely: Ácsok csapata
2.hely: Lali meg a Joli
3.hely: Soltvadkert Város Önkormányzata
Különdíj: Mátyás Keserű Team 

A Csalogányok csapata lett a palacsintakirály

Palacsintasütő-verseny:

1.hely: Csalogányok
2.hely: Halivók
3.hely: Borbarátok
Különdíj: GO!!! Sportegyesület 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (157 db kép)
MEGOSZTÁS