Ismét megrendezésre került ez a rangos esemény a Kajla Off-Road Tanyán, ahol nagy szeretettel várták a típus szerelmeseit.

-Hirdetés-

Július első hétvégéjén csodálhatták meg az érdeklődők a szebbnél szebb karosszériát és fényezést ezen gépcsodák kedvelői, miközben különböző programok sora vette őket körül.

Az izsáki eseményen közkedvelt hazai DJ-k garantálták a szórakozást.
Ezen kívül volt játék, verseny és az adrenalin függőknek egy kis burnout – gumiégetés – lehetőséggel kedveztek a szervezők.
A gyerekek részére számtalan szórakozási lehetőség állt rendelkezésre.

Az éhség és szomjúság sem lehetett akadály, hisz a helyszínre kitelepülő árusok klasszikus streetfood-dal hívták a látogatókat. Mint ahogyan az időjárás is kedvezett az idei találkozón.

A találkozóra külföldről is érkeztek vendégek

A kabrió kocsik egy speciális kategória az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba, vagy visz el a képzeletben egy „nagy kalandra”, mintsem azt gondolnánk. Tulajdonképpen ez a gondolat inspirálta a találkozó megszervezésének elindítását, amiről Fertig József, azaz Kajla nyilatkozott hírportálunknak.

„Közel százötven jármű fordult meg a tanyán, ebből százhúsznál is több volt a kabrió, és amire nem is számítottunk, a várakozásaink feletti létszámban jelentek meg a sportautók.
Népszerűek voltak a vetélkedőink, például sokan vettek részt a Geo Rallyn, vagy a női turbókitartó versenyre is majdnem huszan jelentkeztek.

Díjazták a legöregebb kabriót, ami az idén egy 1966-os Trabant volt

Hogy ne unatkozzon senki sem, a vetélkedők, és a programjaink folyamatosan haladtak egymás mellett. Amelyiken részt akart venni valaki, a vetélkedők lezárásáig bármikor megtehette.
Megszüntettük a közönség szavazást, helyette egy zsűri döntött a Top 15 – egyformán díjazva – kabrióról, és a Top 3 sportautóról.
Gyönyörű időjárás mellett, probléma nélkül zajlott le a rendezvény, amit köszönök a csapatomnak, és a résztvevőknek, akik megtiszteltek a jelenlétükkel!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (70 db kép)
MEGOSZTÁS